Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 31 martie 2009

Blonde si ...dj`ite



Doua don`soare blonde, tinere talente sau aspirante in materie de show biz se inghesuie pe piata muzicala din Romania. Muzicala e mult spus, tinand cont de nisa pe care si-au impus-o de la bun inceput: dj`ing(daca stam sa ne luam dupa numele proiectului). Oi fi eu insa rautacioasa, caci cei de la Cat Music baga mana in foc ca duduile sunt talentate(cu toate ca par a face parte din categoria don`soarelor care vand bine o imagine si..cam atat). Drept pentru care, ei spun cam asa: Dj. Layla & Alissa este unul dintre proiectele de succes al carui producator muzical este Radu Sirbu. Radu impreuna cu Ana Sirbu, sunt si autorii piesei « Single Lady ».
Piesa a fost lansata la sfarsitul anului 2008 si a urcat rapid in topurile celor mai mari radiouri din Romania si Moldova. Urmatorul pas a venit in mod firesc: filmarea unui videoclip pe masura succesului piesei.Fiind primul lor videoclip, emotiile au fost inevitabile. Alissa si Layla s-au sustinut insa pe toata perioada filmarilor, stiind ca fara munca in echipa nu exista performanta.Videoclipul pentru piesa « Single Lady » este unul de imagine. Atat Layla, cat si Alissa, au schimbat pe parcursul filmarilor peste 6 tinute.Echipa de filmare, coordonata de regizorul Iulian Moga, a lucrat impecabil, iar fetele s-au simtit asa cum au si aratat - nemaipomenit. Pantofii cu toc pe care i-au purtat timp de 14 ore - cat au durat filmarile - au reprezentat singurul disconfort de care fetele au avut parte, fiind obisnuite ca in mod normal sa adopte tinute sport – casual.

NB: Un singur lucru imi da cu virgula, hai doua: 1. Single lady(ies) este si single-ul recent al lui Beyonce, drept pentru care nu pot decat sa ma intreb daca nu au incercat sa mearga, ca si strategie de marketing, pe un furtisag de public tinta pe baza asocierii numelui single`ului lor cu cel al lui Beyonce si doi la mana....la naiba, iar Mini Mo?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.