Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 1 aprilie 2009

Wighnomy Brothers mixeaza la Premiile muzicale BeatFactor.ro

Gabor Schablitzki alias Robag Wruhme si Sören Bodner aka Monkey Mafia, in doua cuvinte Wighnomy Brothers, vor mixa pe data de 4 aprilie la 'Premiile muzicale BeatFactor.ro' din clubul Kristal Glam (Bucuresti).
Wighnomy Brothers nu sunt frati, insa se completeaza reciproc uimitor de bine. Nu au pagina pe myspace.com si prefera sa discute fata in fata cu fanii. Tot ei sunt fondatorii labelului Freude am Tanzen, loc in care poti gasi o selectie surprinzatoare de release-uri deep house, minimal si tech-house. Muzica lor, desi ar putea fi considerata un pic experimentala, a prins foarte bine. Marturie stau miile de ascultatori din intreaga lume electronica si line-upurile tuturor festivalurilor de top care i-au avut ca invitati.
La fel ca multi alti producatori, si Robag Wruhme este de parere ca astazi se depune mult mai putin efort in productia muzicala; tocmai de aceea este mult mai usor sa iesi in evidenta, si totodata este mult mai usor sa devii plictisitor. Pe cine sa dam vina?
"Problema este utilizarea acelorasi sunete si FX-uri; asta este cel mai neinteresant lucru. Noi incercam sa ne pastram muzica autentica pe cat posibil, insa sunt prea multi care copiaza cam acelasi sound, in loc sa pastreze lucrurile pe cat se poate de simple. Din nefericire, aceasta este o problema in fiecare stil de muzica", marturiseste Robag.
Desi cei doi DJi de la Wighnomy Brothers (Robag Wruhme si Soren Bodner) mixeaza impreuna de aproximativ 17 ani, Robag este creierul productiilor. "Si Soren face muzica, dar o pastreaza pentru el. Am incercat de cateva ori sa lucram impreuna, insa de fiecare data, dupa mai putin de un sfert de ora Soren adormea in studio".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.