Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 29 aprilie 2009

Hais si cea in aceeasi familie!

Nici nu vreau sa imi imaginez ce va fi la curu` celui care a postat anuntul pentru MTV Days cand o sa il cheme Sarbu in birou! Zic asta pentru ca , dupa ce am citit pe blogul lui dinculescu despre dezacordurile dintre informatiile de la MTV privind evenimentul si modul in care a prezentat PRO TV evenimentul, plus multe altele.. asa m-a busit subit o curiozitate sa intru si eu pe site`ul MTV`ului sa vaz cu ochisorii mei despre ce e vorba, de nu stiam ce e cu mine.
Si concluzionai, dupa ce citii anuntzu`..cum ca cel care l-a facut sufera de mai multe chestii, care este ele:
1. e limbajul atat de specific PRO`ului..de nu ii mai scoate nimeni din cuvintele de acroshe pe care si le-au branduit deja.
2. sesizez si lipsa unei oarescare cunoasteri a limbii romane, care este ea, din momentul in care trupele sunt fredonate, in timp ce melodiile sunt probabil asaltate de fani
3. vazu`mi a mai sesizat faptul ca nici regulile jurnalistice ale redactarii unui material nu au fost respectate, drept pentru care informatiile vitale au fost lasate pe dinafara, la fel ca si consumatoru` da rand, care nu stie cand mama lu` dracuL incep concertele si care este ordinea intrarii trupilor "fredonate"
4. in plus, de parca nu era de ajuns, productia si post-productia dorm si ele, din momentul in care nu sincronizeaza informatia din anunt cu cea din spot.
Asa ca, dragi admiratori de ALEX Yamasha(nu Velea, sa fie clar) si MARIUS NEDELCU(Nu MARIAN, fotomodelu`, ci ala de a canta prin Akcent)..mai insistati cu telefoane pe la MTV, ca poate asa aflati daca:intrarea e libera(daca nu, cat e biletul?), care este ora propriu` zisa cand incep trupele sa cante, care este ordinea trupelor, cate din trupele din anunt au mai ramas si care naigba sunt dj`ii aia de tot incing atmosferili de fiecare data la evenimente..dar nu sunt atat de importanti incat sa fie mentionati.
In rest, totu` bine prin gradina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.