Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

duminică, 19 aprilie 2009

Femeia si p.u.l.a.

Urasc femeile obsedate de p.u.l.a. Oriunde se intorc: P.U.L.A. Si nici macar o p.u.l.a. buna, ci una sfrijita si lipsita de stil. Ca..dupa atatea p.u.l.i. care trec prin tine, nu te mai uiti la calitate, ci la cantitate. Femeia obsedata de p.u.l.a. se crede mereu interesanta. Ea are mereu dceva de zis, pe un ton pitzigaiat si ratoit: "Cum, FAH, te iei tu de P.U.L.A. mea?Oi vrea si tu sa iei o tura P.U.L.A mea. Ia`ti, fah si tu una"..zic ele, in timp ce se sterg subtil la colturile gurilor decazute.(pardon, don`soara, ultima oara aveati fofoloanca atasata).
Femeia obsedata de P.U.L.A intoarce capul dupa orice estensie inutila a ei, adica barbat. (ca deh..ele sunt si usor misandre, distinsele..si se fac ca urasc detinatorii de P.U.L.I, tratandu`i ca pe niste obiecte de obtinere a placerilor). Intotdeauna, gura femeii obsedate de P.U.L.A este rotunjita, iar ochii sunt de caprioara ranita. Obisnuiesc sa se maimutareasca si sa se alinte, in ideea ca P.U.L.A. le va cumpara cadouri(personificand p.u.l.i.l.e, evident). Daca nu le merge, clipesc si din gene si iau pozitia gratioasa de femeie - lebada: sfioasa silipsita de aparare. Dincolo de toate, femeile obsedate de P.U.L.I, sunt mare actrite si se simt foarte stapane pe ele si pe capacitatea lor de manipulare, luand P.U.L.I.L.E la marele rost. Bineinteles, daca P.U.L.A are si bani, cu atat mai bine. Insa ele nu urmaresc neaparat sa se imbogateasca. Ele vor doar sa bifeze in palmares orice P.U.L.A care trece prin ele.FEmeile obsedate de p.u.l.a iau in deradere suratele lor, care se multumesc cu relatii(nu felatii) linistite si stabile. Niciodata nu o sa vezi o femeie obsedata de P.U.L.A intolita dupa ultimele trenduri, pentru ca ele stiu SIGUR ca nu hainele fac pe om, ci modul in care sugi..omul. Alarmate, se impacienteaza repede cand descopera specia numita BARBAT lipsit de obsesia P.I.Z.D.A.In definitiv insa, femeile obsedate de P.U.L.A sunt doar niste complexate, care nu reusesc sa depaseasca ..conditia suptului.
Sfat: Fetelor, macar faceti`o pe bani, daca tot va place sa fiti obsedate. Ati castiga mai bine asa si..cu siguranta..ati reusi sa va luati si niste hainute mai acatarii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.