Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

luni, 20 aprilie 2009

Romania, the land of shitty slogans

Citeam pe blogul lui Dinculescu despre noul slogan al Romaniei, in materie de turism. Cred ca pe undeva, prin imensele Palate ale Parlamentului, bate vantul tare de tot, de le spulbera saracilor oameni toate ideile bune.
ROMANIA, THE LAND OF CHOICE e sloganul si cred ca asta spune cam tot. Nu stiu daca e gaselnita blondei lui Basescu(in cazul asta, alegerea ar fi justificata) au gaselnita unei armate intregi de consilieri si specialisti in materie de branding @ advertising, pentru ca in cazul asta, banii nostri se duc aiurea pe ferestrele imensele ale Palatului Parlamentului, Cotroceni, Victoria...samd.
Nu stiu cat de imbecil sa fii sa crezi ca un astfel de slogan ti`ar aduce turisti in tara ..si mai mult decat atat, nu stiu care sunt premisele si legaturile intre slogan si ROMANIA: fad, anost, personal..nu imi spune nimic sloganul asta de doi lei si trei cuvinte!Poate oi fi eu defecta sau..speciala, dar nu vad legatura intre partile direct implicate in branduire, ca sa zic asa. La un asemenea slogan, imi pot imagina numai spotul. Poate ca o sa fie 2-3 secvente si cu minunatele cazinouri pe care don`soara Udrea vroia sa le arunce prin Vama Veche(!!!).
Deprimant, trist, dramatic, jenant, penibil pentru un slogan sa fie atat de cumplit. Nu atat pentru slogan, cat pentru echipa care a facut brainstorshing si l-a adus la inaintare.
Eu zic sa facem un poll si sa gasim variante rezonabile pentru slogan, poate-poate om salva rusinea mai marilor inscaunati

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.