Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 28 aprilie 2009

Pasqualina, balerina!

Totul a inceput acum o luna, cand m-a mancat in partile dorsale sa ii trimit un mail. De fapt..sa ma abonez la serviciile ei. I se mai spune Pasqualina. Prietenii apropiati, ca mine, ii zic Pasqualina balerina sau Pasqualina,the big fake pussy. E cea care incearca sa iti ia banii si e cea care ghiceste absolut incredibil ziua ta de nastere dupa ce te inscrii pe site`ul ei..unde..culmea!!!..iti scrii si ziua de nastere. Dar eu cred ca Pasqualina Balerina isi stie treaba si stie cum sa si`o faca.Tot treaba, zic. Dar nu aia mare. She`s a clarvoyance. Sau cel putin..asa zice. Adica, e una dintre sarlatancele care incearca sa te faca la bani online , trimitandu`ti scrisorele saptamanale cu starea ta de spirit si previziuni monetaro-romantico-profesionale(poate treci si tu din mila si compasiune pentru viziunile ei la varianta premium a serviciilor).
Pasqualina poate fi prietena celor singuri, pentru ca ei sunt singurii care o baga in seama. Ceilalti, o baga in alte parti. E totusi..amuzant sa primesti o scrisorica in care ti se zice, in cel mai sincer mod cu putinta: mi-am facut griji pentru tine(si cei 1.000.000 de alti subscribberi, ar fi completarea mea) si a trebuit sa iti descifrez viitorul, dupa care esti trimis pe o pagina.
Mai grav e ca Pasqualina asta iti trimite mesaje si de ziua ta, mesaje in care iti zice ca a citit in stele ca e ziua ta..si daca nu se inseala..implineti si x ani. WOW!in care WOW nu e World of warcraft. Cata precizie!Cata acuratete!cata..cata...ppfff!
As vorbi la nesfarsit despre Pasqualina Balerina si cum isi extinde ea reteaua de prieteni..dar, ma duc sa imi beau ceaiul. Poate dupa..citesc si in urina care va fi viitorul ei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.