Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

luni, 2 noiembrie 2009

Ajunge cu atata saizeceala!

Industria muzicala nationala si nationala a picat in panta stereotipiilor groaznice. Avem extremele patternizate deja: curentul 60`s si varianta futurista. Cele doua au creat isterii in masa in construirea imaginii pentru starlete, nu porno de data aceasta. Nimeni nu mai iese din stereotipiile 60`s si future wave-sound-look, de parca originalitatea ar fi fost brusc inghitita de un morman de extremism si clasicism vestimentar. Am vazut la rochii ample, usor deasupra gleznei, cu corset si floare in par, outfituri Grease si rochite Bond-girl, de mi-au anesteziat vazul. Ultima descoperire e Paloma Faith, care le imbina cum poate. Nu atat ea, cat echipa din spatele ei: rochitele sunt de acolo(adica de prin 60), machiajul de pe acolo, coafura tot de acolo, iar floarea din par asisderea. Lookul e atat de bine construit..pardon..copiat, incat ma simt ca intr-un musical, in care il astept pe TRavolta sa apara topaind cu pantofiori negri si sosetele albe. Bineinteles, si pantaloni. Obsesia pentru saisecisti a atins deja paroxismul, iar eu declar ca deja nu mai pot.
De partea cealalta, se afla gagaistele si rihannistele, care nu stiu ce fiare sa mai puna pe ele pentru a face un matchy-match cu dantela aruncata pe fata. Oricat de originale le-ati crede, stilul lor este tot un mix and match (eufemism pentru copie) al imaginii unor saisecisti. Asa ca...declar cu mana pe..retina, ca atata saizeceala face rau la retina. Sa ne clatim ochii cu ceva douazecist. O Ginger si un Fred, poate?

Un comentariu:

  1. Da, complet de-acord. Well, exista doua vorbe din strabuni care sunt ceva de genul: "ce-i mult strica" si "mai da-i in mama lor de fakeri", vorbe care se aplica neaparat si in cazul de fata. :-?

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.