Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

luni, 30 noiembrie 2009

Ce il face pe un barbat sexy?

M-am gandit ceva inainte sa deschid subiectul asta. Nu pentru ca nu as putea sa il duc, ci pentru ca nu am stat niciodata sa analizez punctual, ceea ce il face pe cel de langa mine sexy. Sunt multe variabile, care difera de la un barbat la altul, de la o personalitate la alta. Ce-i drept, tind pana la urma sa analizez dupa un sablon permanent valabil si etern universal, care se adapteaza in functie de barbat. Dar chiar si asa, ideile de baza raman aceleasi.Un barbat sexy insa nu este un barbat pe care plesnesc muschii. Ar fi prea simplu daca ar fi asa.
There for, dupa un mic brainstorming, am reusit sa pun degetul pe 10 trasaturi care il fac irezistibil pe barbatul de langa mine:

1. Increderea de sine, pe care o emana in jurul lui. De aici vine si charmul irezistibil, care poate subjuga de placere orice femeie
2. Capacitatea de a sti ce sa vorbeasca, cum sa vorbeasca si cand sa taca, privind contemplativ si lung catre persoana din fata lui, pentru a-i sorbi molcom nebunia. Orgasmele intelectuale pe care ti le da, pregatind terenul pentru celelalte tipuri de orgasme.
3. Zambetul pe care il are dimineata si pe care stie sa il foloseasca pentru a pune zahar in ceasca ta amara de cafea
4. Privirea care te dezbraca in cele mai potrivite momente si care te face mereu sa vrei mai mult. Dar numai cu el.
5. Mirosul proaspat pe care il are atunci cand iese din dus si te lasa sa ii adulmeci virilitatea, bucurandu-te de fiecare parte acoperita sau neacoperita de prosop
6. Priceperea de a te face sa gemi de placere numai la gandul ca din nou iti va explora fiecare particica a corpului, doar pentru a simti degetele tale infingandu-se, din nou, in spatele lui, la final.
7. Stilul personal, care te innebuneste, de la culoarea puloverului, pana la eleganta cu care isi poarta hainele
8. Manierismul desavarsit, care te copleseste in public, facandu-te sa joci dupa regulile pe care ti le impune si obscenitatea consimtita in pat,de pe alta parte, care te transforma intr-o doamna de budoar.Dar a lui.
9. Simtul umorului, pe care trebuie sa il amestece cu ironia si cinismul, pentru a-ti smulge un zambet sincer.
10. Tachinarea, pe care o initiaza si in care se complace, laolalta cu aparenta slabiciune pe care o arata uneori, doar pentru a-ti da castig de cauza.
O sa va las, pe voi, doamnelor si domnilor, sa completati lista cu parerile voastre despre ceea ce il face sexy pe un barbat.Asta e varianta mea.

4 comentarii:

  1. Privacy, cand nu impartaseste chestii personale si in general nimic ce nu trebuie zis nici cu baietii lui. Nici motivele care te fac atat de minunata pt el si care te diferentiaza de ciurda de .... (pitzipoance, femele, iepe, bunocitati etc...). His own lil private treasure of gold.

    RăspundețiȘtergere
  2. aahh, imi place ultima fraza. frumos, frumos, dear!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...si femeia de langa el il face sexy, da, corect! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.