Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 25 noiembrie 2009

Minus 4 ani

Frunzaream arhiva foto si am dat peste cateva poze mai vechi.M-a lasat inima sa vi le dau si voua, sa va aruncati un ochi pe ele. OR sa va placa.Stiu sigur.








4 comentarii:

  1. Fain de tine. Eu am o retinere in a revizualiza poze mai vechi. Mi se pare ca nu sunt tot eu si parca mi-e teama sa ma privesc in ochi, parca e vorba de altcineva. E ciudat, senzatia tine vreo cateva clipe de fastaceala, apoi incep sa ma critic: "uite cum eram tunsa", "vai ce tricou urat", "ce zambet laarg" sau tot felul de critici, una mai dulce ca cealalta :))

    RăspundețiȘtergere
  2. criticile cred ca exista la nivelul fiecarei persoane, pentru ca niciodata nu suntem multumiti de ceea ce am fost sau ceea ce suntem. dar imediat cum reusesti sa te detasezi de constrangerile astea si sa privesti lucrurile detasat, o sa vezi ca nu sunt chiar atat de catastrofale constatarile :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Erai la fel de frumoasa ca si astazi... de fapt nu, esti mai frumoasa azi, te ai mai copt. Imi voi dezvalui adevarata identitate in cateva zile, deci voi deveni din admiratorul tau secret, admiratorul tau oficial. Week end placut anyway

    RăspundețiȘtergere
  4. multumesc, admiratorule secret. la fel si tie! astept cu nerabdare sa iti dezvalui identitatea, poate atunci putem discuta pe picior de egalitate vizuala:)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.