Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

luni, 9 noiembrie 2009

Surorile `N cur!

Cand zici `N Cur , nu te poti gandi la lucruri serioase. Poate doar la lucruri murdare, dar nicidecum serioase. Treaba cu surorile ` N cur este relativ noua. Asa ca nu pot sa incep povestioara mea cu "a fost odata". Nu merge. E de actualitate. Drept pentru care, o sa incep cu: "Se face ca":
Erau 5 dudui, una mai nesanatoasa ca alta. Toate pledau ca fiind normale. Pana ieri, cand ...gandul fratiei le-a fulgerat creierul obosit de fumul de tigara. Poate de aici si inspiratia care le-a pacanit neuronii. Sau poate ca nu. Important este ca duduile s-au asezat la claca,pardon!..brainstorming, pentru ca nu stiau inca ce nume sa poarte fratia lor. S-au uitat la masa, s-au uitat la tigara, tzatze, buze..pana cand au ajuns la ceva interesant, de la a carui denumire ar fi putut sa creeze o fratie:cur! Toate il aveau, toate il foloseau si se mandreau cu el!
`N cur! au decis sa numeasca fratia ce avea sa le acopere sezuturile batatorite de canapele si scaune. Razand, duduile si-au dat si prenume: Palma-n cur, Pana-n Cur, Arsa`n Cur, Pai in Cur si Neagra`n Cur, pentru a`si pune amprenta pe ce e al lor. Tot razand,au zis ca nimeni nu va afla de fratia lor dosista. Asta pana cand Ramona a scris despre ea. Cu toate ca e membru activ al fratiei. Care? VA las sa ghiciti!

5 comentarii:

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.