Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 11 noiembrie 2009

Trendul mastilor anti-porcine

Sub egida "tot ce e importat e bun", ai nostri au descoperit recent ca mai au o pasiune:in afara de circ, scandal si telenovele. Aceea ce a creea trenduri porcine(sau porcoase, depinde de caz), asa cum au vazut ei la fartatii americani:lipesc mastile pe gura si ies la plimbare cu ele, ca si cum ar fi bunul lor cel mai de pret. Panica e mare, mortalitatea nu chiar la fel, dar recupereaza teren. Pandemia se dezvolta(sau asa ne mint ai` de sus), in timp ce noi stam ca puii cu ciocurile lipite de masti, de parca nu am respira acelasi aer ca ceilalti. Nu nimic rau in a-ti proteja viata, dar simplul fapt ca se creeaza trenduri si profituri pe lucruri spinoase, ma face sa ma gandesc cam cat de (i)real e zaharelul pe care noi il ingurgitam sub forma de virus porcesc.
Pamplezirul apartenentei la comunitatea celor cu masti este alta mancare de peste. Sau porc. Cum preferati. DAca intrebi 90% dintre cei care poarta masti prin Bucuresti de ce poarta masca anti-porcina, cu siguranta iti vor da un raspuns evaziv. Dar se poate sa ai surpriza sa iti spuna : "pentru ca e cool!Pentru ca e rupere!" Iar in ultimul caz, producatorul si-a atns scopul de manipulare. Cati manipulati din astia or fi in Romania?

Un comentariu:

  1. Chestia cu mastile este complet ilogica. :-? I mean, comparand cu faptul ca pana acum, in toti anii astia, nu au purtat deloc masti. Wha'? Gripa si pneumonia nu erau pericole destul de serioase? Jesus, people....8-| you're so persuadable and naive....and yeah, I realise I am too a human being. What's next? O sa se lase toti de fumat doar fiindca afla ca le cade parul de la tigari desi se stia dinainte ca astea cauzeaza cancer? I hope I'm explicit enough. :-? Damn people, I hate you.....thank you for existing. :D

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.