Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 7 aprilie 2010

Filosofii la ceas de noapte.Despre barbati si femei

Sunt unii barbati care iti intra in suflet de la prima vedere, cu tot cu aerul lor boem si taciturn, cu tot cu replicile bine intolite, cu tot cu zambetul cu subinteles. Ei sunt barbatii care vor disparea cel mai repede din viata ta si pe care ai face bine sa nu ii retii. Sunt oameni care traiesc pentru ei si nimic altceva. Sunt jucatori de nivel inalt, care nu lasa garda jos din acelasi motiv pentru care nici tu, cateodata, nu lasi garda jos:se tem de consecinte.Sigur, sunt cazuri si cazuri. Exceptii exista si e posibil ca una dintre ele sa te loveasca la un moment dat in moalele capului:Sa gasesti un boem taciturn, gata sa se converteasca la religia ta. Nimic de zis, bravo tie ca l-ai facut sa se converteasca.Posibil sa nu dureze insa mult, pentru ca meandrele lui sunt mai importante ca ale tale.
Mai sunt barbatii care te cuceresc treptat:prin ceea ce fac, prin ceea ce zic, prin cum arata si prin modul protector in care te tin langa ei. Poti avea impresia ca libertatea ta de miscare este imensa, insa e doar o aparenta. La momentul (ne)potrivit, sar la gatul celor care le ameninta integritatea bunului, adica a ta.Iti pot fi frati, veri, tati sau foarte buni prieteni.Atentie insa la ultima categorie, care se poate transforma oricand din amicitie in dragoste carnala. My advice would be sa cantaresti de doua ori inainte de a lua o astfel de decizie. Pana la urma, prieteni adevarati gasesti mai greu decat poti gasi o aventura de-o noapte.Dar tine de alegerea fiecaruia.
Barbatii indiferenti sunt placerea mea.Sunt cei care, prin natura orgoliului, par a te ignora cu desavarsire. De fapt, vor doar sa ii lasi sa se manifeste si sa fie ei primii. In orice. Sunt cei care decid si odata ce le intri in joc, ai parte de un rollercoaster de senzatii. Placerea adevarata consta insa in decojirea lor treptata. Strat peste strat, strat sub strat, ii descoperi in toata complexitatea lor.Plus ca ii poti castiga ca si prieteni veritabili, odata ce le demonstrezi capacitatile tale.
Personal, ii gasesc irezistibili pe barbatii care stiu cum sa fie barbati:pe cei care te sorb din priviri, pe cei care isi arata potenta intelectuala, pe cei care nu uita niciodata de micile placeri ale vietii, pe cei care suna in miez de noapte sa intrebe o simpla prostie si sa completeze cu "Vroiam doar sa te aud...", pe cei care te intampina cu un zambet si stiu sa plaseze complimentele unde trebuie, la momentul potrivit.Si, bineinteles, pe cei care isi calca pe orgoliu pentru a-ti face mici surprize, doar in ideea de a-ti castiga interesul si prietenia.
Nu credeam sa o zic vreodata, dar ...da, a fi barbat poate fi o arta, la fel cum femeia poate fi o opera desavarsita. Ideal cand stau unul langa altul, tragic cand se cauta o viata intreaga si nu se gasesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.