Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 1 iunie 2007

Decalogul manierelor

Sau, mai pe romaneste spus, sa nu dea dracu` sa faci asa ceva cat esti inconjurat de oameni, ca ti`ai pus si crucea pe mormant si mormantul la 5 metri sub pamanat..ca peretii au ochi si urechi>

1. Nu imbratisa oamenii cu o pofta perversa, mai ales daca nu ii stii. Stiu ca vrei sa pari afectuos si sa imprastii dragoste peste tot ca ala micu` de il Cheama Cupidon...dar o sa te dezumfli repede dupa prima uitatura piezisa pe care ti-a aruncat`o tanti cu parul mov si pieptul pana la buric cand i-ai blagoslovit excesul de grasime cu lopetile tale date cu lac transparent.

2. Nu face experimente pe propria persoana inainte sa ajungi la eveniment important. Mai bine cheama un prieten, cinsteste`l cu vreo 3..4....20 de beri si pune-l sa incerce combinatia ta de outfit..Daca se ameteste bine...satisfactia e dubla..il convingi sa ramana asa imbracat si testezi si reactiile celor din jur..Asta..sa stii macar sigur ca nu te`ai fi lipit de nimic in seara aia.

3. Nu te scobi in nas cu degetu` mic, la care ti`ai lasa sa creasca unghia aia..."superba". Chiar daca e ingrijita...chiar daca te mananca nasu`..chiar daca ai pe el un ghiul din aur masiv cu piatra rosie pe care tii sa il arati. Si mai ales..cu arunca cu micile bobitze din nas in cei de la masa. Te-o distra pe tine, da` pe ei in mod sigur nu!

4. Nu face complimente, daca nu le ai..FAptul ca ai citit o cartulie de replici brodite nu te ajuta cu nimic. Nu face prostia sa scoti si cartea pe masa...ca ai uitat replica...de la pagina 27..aia subliniata cu rosu..si mai ales..NU citi replica din carte..uitandu`te gales la persoana din fatza. Risti sa ti`o iei peste bot.

5. Nu folosi cuvinte ca: ciumec, marfa, curva, bastan, cur, pularau, fofoloanca, futai, am ars`o, am fript`o, am indesat`o(si sa nu vorbesti de friptura)in fata batranicii disponibile pe care ai si inghesuit`o intr`un colt din prea mult exces de zel.

6. Nu testa cat de multa mancare iti incape in gura..si..cel mai important..nu vorbi in timp ce rumegi bulgarii de mancare...nu ca te-ai ineca...dar in mod sigur jumatate din ce ai o sa iti pice pe costumu` ala inchiriat de la Versace. Nu uita ca bolul din fata ta..nu e pentru potolirea setei, ci pentru balacirea lopetilor murdare de mancare

7. Nu face pe inteligentu` daca nu ai cu ce. Decat sa folosesti fraze precum "m-am, afabilizat cu indivizii", "am imobilizat o pisica", "mi-a ricosat romantismul"..mai bine limiteaza`te sa dai din cap si sa pari ca intelegi ceva. Nu uita..ridicatu` sprancenei, gura deschisa, cutele de pe frunte si ochii aia mici ai tai facuti si mai mici nu te ajuta cu nimic.

8. Nu pune intrebari tampite..ca iar risti sa o dai in bara. Cu atat mai mult cu cat le-ai citit tu pe net inainte si crezi ca sunt interesant. Nu intereseaza pe nimeni de ce nu isi poate linge omu` cotu`...dar cainele isi linge momitele, De ce are omu` sfarcuri, de ce ii creste par in nas, de ce sta aplecata salcia. Sub nici o forma!!!! NU RECURGE LA DEMONSTRATII!!! sa te legeni in bataie vantului, cu lopetile ridicate deasupra capului sau cu limba cautandu`ti cotu`.

9. Nu rade ca magaru`!! Cu toti dintii si cu zgomotu` ala intrerupt..absolut sinistru..daca incepi sa behai..deja te intreci cu gluma..Fii atent daca mai rade si altcineva pe langa tine, daca nu..inseamna ca esti magaru` pe seama caruia se rade in gand, din politete.

10. Nu dansa daca nu stii..balabane`te ..pe margine, de pe un picior pe altu`..ATAT! Nu recurge la dansuri precum dansul ratei, dansul lupui, care stii tu ca au efect in filme. Batu` ala din fund pe care il ai si picioarele tale de gazela se poate sa nu te asculte si sa se miste..dezordonat. Gooodd..nu incerca sa faci acrobatii, precum spagat, miscari de fund si solduri sau dat din cap de la stanga la dreapta..si sa faci slieduri a la Michael..DAca te mai tii si de bijuterii...s-a dus dracului toata imaginea ta!

Si daca nici asa nu iti speli pacate, inchide`te in casa 2 luni, aseaza`te in fata TV`ului si uita`te numai la telenovele timp de doua luni. Macar asa inveti ceva spaniola...si numele Maria- Roselinelor, Jose Armanzilor , etc..etc.

Un comentariu:

  1. Aaa..ai uitat sa aduci aminte de regula de aur: fara prea mult AUR: ghiul, lanturi, dinti, cercei, bratari, ceasuri..fara freza linsa smechereste si motul lasat sa curga pe frunte, iar that fake ROLEX, ARMANI, VERSACE, CK..chiar nu dau bine

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.