Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 30 august 2007

Cristi Stanciu@SK Radio


Zici 4 septembrie, zici Cristi Stanciu la The Residency@ SK Radio. Timp de doua ore, Cristi se muta de pe fm pe online, unde Viktor Nagual il va lasa pe RJ sa se joace putin cu butoanele si cu mixurile intr`un dj set ce semnatura Stanciu. Ramai cu urechile conectate pe SK radio sa vezi ce ii poate pielea lui Cristi Stanciu si tine minte, inca o data: 4 septembrie, Cristi Stanciu@ The Redidency, Viktor Nagual, nu fm, ci online! Ne auzim atunci!

Hit me with the Monkey Bussiness..Samin Style!

Daca ti se pare cunoscut sound`ul, iti aduc aminte ca l`ai auzit la Liberty Parade 2007, in dj setul lui Optick! Ce mai trebuie sa stii e ca piesa originala(de inspiratie braziliana, daca nu ma insel) a fost remixata, printre altii, de Claude von Stroke si de Mathias Kaden si a facut furori prin cluburile din Ibiza. Totodata, Samin cu Heater a reusit sa atraga si atentia dj`ilor romani, dupa mine, destul de inspirati sa o preia, pentru ca are potential! Si daca nu stii inca cine e Samin, afla ca e un Dj produs de Berlin, care mai are ceva mixuri de rezerva puse la dospit..sa rupa cluburille. Unul dintre ele e echo..si troneaza glorios pe pagina de pe myspace a dj`ului. Enjoy the vibe! Creeaza o dependenta ciudata, nu?

Ce te asteapta weekendu` asta?

Ochii si urechii pe blog, pentru ca o sa te umplu de informatii. Nu eu, cat Mihai Popoviciu, Gojira si VRT. Despre ce? Despre The Gathering-de la Iasi, despre Electro Fest, de la Brasov si de despre Danube Fest, din Delta. Curios? Citeste blogul, pentru ca niciodata nu stii cand sare informatia!

Sk`isti in Cehia!


S-au cautat, s-au cautat..s-au mai injurat(pardon, au schimbat replici prietenesti) si s-au gasit intr`un final. Adevaru` e ca la mii de km de Oradea, de unde e Alex Ardelean, dar prea putin conteaza. De ce? Pentru ca s`au intalnit pe terenul lui Gerry al nostru(from Wow Show@ Sk radio), in Cehia. Si s-au imbratisat..si s-au pupat..si au plans...si au ingenuncheat...si stai ca am exagerat nitel..drept pentru care o iau de la capat. Vorbesc despre doi oameni normali(in aparenta), pe care ii uneste SK si faptul ca sunt...barbati, doi barbati care au ajuns where no man has got before!...stai, ca nici asa nu suna bine!! Hai sa fiu mai simpla in exprimare. Totul s-a intamplat in urma cu o saptamana, cand Alex Ardelean a facut o scurta vizita in interes de serviciu undeva in Cehia, la cativa km buni de Praga, de unde e Gerry.

Insa nici distanta, nici faptul ca Alex venise la un festival de Hip hop in calitate de SK representant nu i-a oprit sa se intalneasca. Si bine au facut! Si cum ocazia nu putea fi ratata, Fr3cky a avut grija sa ii si prinda pe undeva prin Cehia, intr`o interventie live la Fr3cky Mania!

Nu pot sa nu ma intreb...dupa intalnirea dintre cei doi, who`s next?

Hip Hop de Cehia!


Bagi un Ardelean si un Hop in hip, amesteci cu un SK si adaugi Cehia si 100.000 de persoane. Ce crezi ca iese?Afli mai tarziu pe blog!

E-volve cu noul Evo TV!

Re-launch pentru Evo Tv, singura televiziune on`line din Romania!! Ce inseamna asta? Ca pana pe 3 septembrie, data oficiala a relansarii sau mai bine zis, a lansarii noii grile de toamna, o sa va tot loviti de cei de la Evo Tv pe unde mergeti, pentru ca dau zor sa puna la punct o grila cat se poate de profi. Nu stiu cand mai au timp sa respire, dar cu siguranta le place ceea ce fac, cu tot cu sacrificii si compromisuri, pentru ca au un scop cat se poate de ambitios! Sa revolutioneze piata produselor online din Romania! Ce puteti face voi pana pe 3 septembrie? Fie sa asteptati cu sufletul la gura lansarea, fie sa urmariti schimbarile ce intervin pe site de pe o zi pe alta. Un singur click pe www.evotv.ro si nu mai e nevoie de nici un fel de comentariu, va convingeti singuri de ceea ce inseamna Evo tv si ce presupune asta, mai exact.
Pana una alta, iti promit un singur lucru: ca o sa il iau pe unul din reprezentantii Evo TV deoparte si o sa il trag de limba despre cum a fost la lansare. Cu imagini cu tot! Asta dupa 3 septembrie.

Duncan James-AmazEEing himself in new video

A disparut pentru ceva vreme din the limeligt dupa colaborarea cu the one and only Kepie pentru I believe my heart. Acum si`a facut aparitia in forta, dand o lovitura sub centura celor care credeau ca nu o sa mai auda prea curand de fostul component Blue. So...acum 3 se lupta pentru pozitia de no 1 in world charts: Duncan James, Simon Webbe si Lee Ryan. I wonder where is Anthony Costa?

Sa traiti, sfintilor... care esteti! Miau!

Numai sfinti nu sunt astia ai mei cu (pre)nume de alexandru..dar, fie..astazi li e scuza tot!! La multi ani, dragilot!! SA traiti cu numele, sa fiti iubiti si fericiti..si sa nu imi mai scoateti atat de multi peri albi! :D Pretty pls, uk?:D Si lista incepe cu nimeni altul decat Alex Ardelean(Beee-yaaacchh!!!)- vezi ca trebuie sa faci cinste, sa nu crezi ca am uitat.!!! Continua cu Pasa aka Stiucpa`s..aka Alehandra Acsymo- tie, nu prea am ce sa iti urez..in afara de insanatosire grabnica(desi sanse prea mari nu sunt..si asta stim amandoua, u crazy lil thing ). Glumesc, all the best si keep on smilling, pasa..ca asa ne place de tine! Continuam cu ma lil` bitch, pe care imi place sa o aud fericita si ranjicioasa, like usual!! Love u, u lil thing! Asa...mergem mai departe la doamna Anton(shăfa) care toata ziua a avut postat la mess un status dubios de antidinamovist- miau! miau!miau! asta daca nu s-o fi transformat in pisiq de cand am vazut`o eu ultima oara...si cam atat sa fie, zic! Si pentru voi toti, ceilalti alexandri si Alexandre,...wish u all the best, dragilor!!! Ne auzim @ SK, cat de curand!

Feedback on smiling!!!



A raspuns provocarii Alex Ardelean, cu un da` cuuummm nuu!!! atat de hotarat incat mi`am zis...ca de e de bine!












Si Nagual al nostru a facut acelasi lucru, desi ar fi urat sa nu spun ca de fapt..el de ieri avea fatza gumoasa la avatar!
Sooo...who`s next?

Smile urself up!


SK`istii s`au dat pe campanii. Si cand zic campanii, ma refer la campanii la fel de out of ordinary ca si ei. Asa se face ca in urma unui brainstorming cu Viktor Nagual si Sister Candy, am pus la cale tara si toate ...smiley`urile de care am avut nevoie pentru a pune`o de o campanie..Nu sociala, ci doar de ...zambit. Odata gasit the concept idea, am gasit si strategiile sa o punem in aplicare, am gasit si simbolul- logo al campaniei si am ras infundat si diabolic printre mustati(cei care au, bineinteles)!! Ce ne propunem? Sa facem ziua mai buna tuturor celor din lista de mess(ca asta e sloganul campaniei> We want to make ur day worth smiling!!!) si sa ne uniformizam avatarele cu un smiley de...guma care zambeste ostentativ. Si ca sa fie provocarea mai mare, persoanele din lista de mess care sunt convinse sa preia imaginea trebuie sa fie "contorizate". Asa a facut Sister Candy, casre mi-a trimis ieri un screenshot cu lista ei de mess, plina de fete galbene cu linie curba.
Faceti un screenshot si o sa vedeti ca satisfactia e imensa!! Daca vreti sa convingeti si pe cei de la SK de realizarile voastre, trimiteti un attach file pe ramona@skradiofm.com, iar eu o sa le postez pe blog, sa vaza lumea cat de tari sunteti!!

SIlly?? Nooo.., chiar deloc. Si sa va explica SK de ce..pentru ca, tot galopand si inotand contra curentului , most of us uita sa se bucure de lucruri simple, uita sa zambeasca, uita sa traiasca si uita sa fie ei insusi. Asa ca...hai sa credem pentru 2 min in the healing power a unei simple imagini!!

Smile urself up..pentru ca ur day worths smilling!!!!!
A campaign initiated by SK Radio

miercuri, 29 august 2007

Game over!!!- we have 2 winners!

Incheiat acum o saptamana, DJ contestul lansat de The Residency @SK Radio si`a gasit castigatorii, pe care Viktor Nagual nu s-a putut abtine sa nu ii chinuie ieri in emisiune. Asa ca DJ Late si Trakz, adica cei doi castigatori au trebuit sa faca timp de mai bine de 60 de minute ce stiu ei mai bine- sa mixeze.... si sa demonstreze tuturor residentilor(dar si celor pe care i`au luat in concurs) ca merita sa stea la loc de cinste alaturi de nume mari din bransa. In ce masura au reusit, asta ramane de vazut si de auzit pe viitor. Cat despre concursul lansat de The Resindency, un lucru va spun: a inceput pe 1 august, s-a incheiat pe 20 si a fost organizat cu un singur scop: acela de a aduce in fata anonimi intr`ale platanului si de a le da sansa sa se afirme. Aproape 30 de persoane au avut curajul sa isi depuna candidatura pe listele lui Nagual pana la data limita, sperand ca isi vor auzi numele printre castigatori. Doar doi au luat marele pot, dupa cum ati citit mai devreme. Congrats si suntem cu ochii pe voi! U`ve been discovered by Nagual& SK RAdio!! Mai multe infos, gasiti pe http://viktornagual.wordpress.com/, adika blogul lui Viktor Nagual.

marți, 28 august 2007

CE se intampla intr`o mare intersectie cand curentul e oprit!???

Radeam cu lacrimi acum cateva saptamani, cand pe internet circula binecunoscuta imagine cu o intersectie nesemaforizata din centrul Bucurestiu`lui. Radeam pentru ca prostia umana si ignoranta nu au limite uneori, iar asta se vede cel mai bine in situatiile de criza. TRebuie sa o stiti!! O imagine in care masinile vin buluc unele peste celelalte.. nu tu prioritate, nu tu reguli de circulatie respectate..instinctul de turma si de ceata lipsita de organizare erau la mare cinste, asemeni regulilor haotice dintrun trib antic..Trai`ne`ar salbaticii de la oras!!
Numai ca astazi nu prea mi`a mai venit sa rad cand am fost prinsa , ca intr`o pelicula de prost gust, in plin trafic in Constanta, pe cand ma intorceam de la munca! Nu asta ar fi problema, ci faptul ca intersectia prin care treceam era nesemaforizata..desi era una dintre cele mai mari in za city. Am scrasnit din dinti cand am obsrvat lipsa politistilor in zona(ca de altfel, Rutieristii se bat cu pumnul in piept ca le fac pe toate) si am trecut la observat si analizat. Ceea ce vedeam in fata ochilor era reconstituirea perfecta a imbulzelii din imaginea de care rasesem eu cu atata pofta cu ceva timp in urma>: peste 100 de autoturisme, venind din toate partile, si nici un sofer care sa se sinchiseasca sa dea prioritatile de rigoare..toti plecau, toti inaintau, toti semnalizau, toti clanxonau..de mi s`au intalnit vreo 7 masini fix in centrul intersectiei si nu mai stiau cum sa se scoata de acolo, pentru ca se blocasera reciproc. Din dreapta plecau, din stanga plecau masini, din spate si din fata la fel, intr`un balamuc si infern ce cu greu poate fi descris in cuvinte. Plus injuraturile, dumnezeii, organele de rigoare ce au scaldat saliva soferilor la intervale regulate de timp(adica, din 2 in 2 secunde). Asa ca, fratilor, tot la vorba aia ajungem..De ce ti`e frica nu scapi!

I R HAPPY!

Sau cum sa innebunesti lista de mess cu acelasi status. Incercarea asta am facut`o azi cu ai mei colegi de la SK, adika Viktor, Sistah si Hammy..cand statusurile noastre erau aliniate, unul dupa altul si contineau aceleasi structuri de cuvinte..ca sa vezi!! Totul a inceput de la Hammy, care a scris I R HAPPY la statusul lui..si atat ne`a trebuit. Nu stiu daca statusu` in sine ne`a starnit sau faptul ca era urlat cu majuscule, iar asta de fapt ne-a impins de la spate. Ne-am tot inghiontit, ne-am tot impins, dar micutza si (ne)inocenta Sistah a fost mai rapida ca toti, postandu`si la status.. I R HAPPY !! DA` de ce urlam??? Am dat un scroll pe lista la un moment dat si vad 2 statusuri la fel..asa ca ce mi`am zis? Ma bag si eu cu unu`, chiar daca al altuia: I R HAPPY TOO!!! What`s with all the joy?? Ultimul, dar nu si cel din urma care s`a conformat a fost Viktor, la al carui status trona victorios..celebrul..eternul ...ionconfundabilul... guess what? I R HAPPY!!!
La nici 5 min dupa ce postasem plagiaturile, ne-a busit rasul...cand am observat cat de pueril a fost gestul..but it waz fun..Cross our heart!! Wasn`t it??

Liniste dumnezeiasca


Iesita din tacerea noptii si din intunericul apasator al copacilor infrunziti, al grotelor pline de complicitate si al marii parintesti ce isi vegheaza copiii din flori cu dojana, luna aprinde cerul. Isi cheama suratele stele si se urca ....precum Sisif pe muntele lui in cautarea unei perfectiuni desavarsite. In naivitatea ei, nu isi da seama ca ii lipseste elementul esential..jumatatea diurna, lumina sufletului si caldura pe care ea le`a inghetat din teama de a nu deveni...moale ca lutul pamantesc din care se trag oamenii. Off...si oamenii! Ce fiinte umile si plecate!CAt poate sa ii dispretuiasca! Ea e dumnezeiasca si asta stie deja. Se uita in jos cu o mila disimulata catre cei care ii aduc ofrande si o venereaza pana la inconstienta: oameni, animale, biserici cu turle indreptate spre cer, albastrul infinit al marii intunecate si isi intoarce privirea dispretuitoare.


De ce? Pentru ca ea nu poate fi la fel de linistita ca ei, in zbuciumul ceresc in care se complace. A incercat in zadar sa fie completa, alergand soarele plin de lumina incontinuu. Nu l-a prins niciodata, pentru ca mereu acesta din urma stia unde sa se ascunda. Niciodata in sufletul ei. Se uita la chipul ei slabanog si pal in apa marii. E trasa la fatza, e slabita si lipsita de speranta. Cu toate astea, zambeste.










Zambeste pentru ca vede ca lumescul e impacat cu el. Macar atat! gandurile negre ii sunt intrerupte de un stol de pasari speriate, care tasnesc din intunericul padurii. Se uita la el si se miroase libertatea. Ce o fi aia? Isi spune cu deznadejde si iar se admira contemplativ in oglinda marii linistite. Gandurile iar ii sunt intrerupte de lumina unui far pamantesc, care o orbeste.
Pe ea, pe luna! Cata indrazneala!! Pica intr`o stare de amorteala placuta, din care numai clipocitul apei ii alina suferinta dusa in panta sisifica. Asteapta ceva..asteapta sa se crape cerul, iar albastrul involburat plin de stele sa fie incalzit de caldul rosiatic al zorilor. I`a inghetat inima si are nevoie, pentru cateva secunde de soare...de dulcea suferinta a soarelui. Ar vrea sa intinda mana si sa il prinda...ca intr`un joc de copil..sa ii fure prima sarutare, sa o prinda de mana si sa ii jure iubire vesnica. Ar vrea, dar nu se poate.






Simte cum se innabusa...raceala sufletului primeste caldura primelor raze. E soarele!!! Vai...e soarele!! PArca nu mai vrea sa plece...sta si admira faptura falnica si falusul penetrant al razelor orbitoare. Nu mai poate, simte ca se topeste..de dragoste, de durere, de dor, de neputinta.




















Vrea sa il atinga..intinde mana..dar nu poate. Parca e din ce in ce mai departe...se


chinuie..se chinuie..acelasi vis nebun din fiecare seara..ce se repeta obsedant. Si cu gandul asta in minte...dispare in neputinta dumnezeiasca a zilei istovitoare. VIne din nou noaptea...aceleasi framantari! Deja..e prea multi nu mai poate sa indure totul.





Pune capat suferintzei...soarele meu!




Story inspired by Liviu Didilescu`s Pics( love ya, boy!)

Viktor Nagual @ Electronic Fest!

SK RADIO proudly presents VIKTOR NAGUAL @ ELECTRONIC FESTIVAL in Brasov!!

Si daca varianta Iasi ti se pare prea...far away..ai alta locatie unde poti sa aterizezi in acelasi weekend: la Brasov!!! Unde in aceeasi perioada, adicatelea 31 august-2 septembrie, Poligonul Auto de la Tarlungeni va fi locul de bataie intre 36 de Dj`i , platane si...urechile tale, care vor fi gadilate de 40.000 W!!! Spre deosebire de Iasi, aici ai si ceva bonusuri- o parada(3 camioane ),
Zona De Campare Corturi, Biking, Skating, Graffiti, Paintball, Food & Drinks, totul numai la 20 RON pentru o zi, 35 RON pentru doua zile si 45 RON pentru toate cele trei zile de festival!
Si mai am inca ceva pentru tine! Printre cei 36 de DJ care o sa iti rupa tot(in afara de camasa de pe tine, ca aia e problema ta!) o sa il vezi si pe al nostru SK`ist Viktor Nagual, alaturi de nimeni altii decat :
Cristian Varela
Luke Slater
Dave Angel
Octave One
Danilo Vigorito
Trevor Rockcliffe
Space Djz
Paul Mac
Lucca
Dj Zinc
Spor
The Rogue Element
Bando
Paul Langley


Mihai Popoviciu
Roli Breaker
Horace Dan D
Snow
Alca
Sebo
Lektronikumuz
Dj Darius
Alien Pimp
Filipash
Dj Bela
D-Fact
Proof
Morris Newtone
Cezar
Rashah
Phase'3
Dj Axx
Alin F
Mat
Adrianho
Vj Vygo

That makes us proud as ever, asa ca put ur hands up for Nagual si vino la ELectronic FEstival sa il vezi in actiune! Ramai cu ochii pe blog, sa vezi update`urile zilnice despre event. Sursa, in mod evident Viktor Nagual pentru SK RAdio si Mihai Popoviciu, care se vor bate in platane timp de 3 zile!
Pentru mai multe informatii, fa un click si electronizeaza`te!!!!

Se striga adunarea la Iasi!


Tu mergi? Ar trebui, chiar daca adunarea se da in Iasi. Cum ai putea sa lipsesti cand acolo o sa fie creme de la creme intr`ale electronicii? Plus ca locatia deja o stii de acum 2 luni, cand cei de la Urban Workz au pus`o de un fest tot acolo, adica in Tabara Ciric. Te asteapta vreo 3 zile de electro`iala ce nu ti`au auzit urechile pana acum intr 31 august si 2 septembrie, in aer liber. Bun..nu stii cine vine, zici. Mai conteaza, cand o sa te simti betwheen friends si cu muzica in nari? Dar, fie..daca asta te convinge..iti spun ca marea adunare de la Iasi ii aduce laolalta pe Unknownerror, Concorddawn, Duel Callibre, Dj Snow, Michi, VRT, Dan Basu, Jamal. Si astia ar fi doar cativa!! Mai ai nevoie si de alte motivatii? Eu zic ca nu, daca esti commited to electro. Asa ca ia`ti prietenii si fa o plimbare pana la Iasi, sa vezi cum se organizeaza acolo un outdoor fest. Si tine minte..VRT si`a dat cuvantu` ca te tine la curent cu ce se intampla acolo! If not, adresa lui will be provided celor dornici de razbunare:D!

See ya there, la marea adunare nationala si internationala, ca in vremurile de altadat`!! Numai ca de data asta, cei care va vor manipula vor fi tot la pupitru, dar la platane si butoane!!

May the electro spirit guide u

sâmbătă, 25 august 2007

Soon to come!!!

In tacerea molcoma a noptii, cele mai ascunse secrete ale naturii sunt prinse intr`o creatie fotografica iscoditoare. Cat de multe spune o fotografie si cum poti crea o istorie pe baza ei, aflti pe blog mai pe seara

vineri, 24 august 2007

U got...PUNK`D!

Acum doua zile, am primit un mail de la un distins domn...care ma anunta victorios ca am castigat un laptop printr`o tragere la sorti, foarte dubios organizata. Adevarul e ca povestea imi parea cusuta cu ffffoaarte multa ata alba...pentru ca nu imi aminteam sa ma fi inscris pe la vreun concurs online de genul asta. Asa ca ..ce ma gandesc eu? Ii trimit omului mail..sa vad pana unde merge cu mica lui glumitza cu tenta de inselaciune. Imi verific inbox`ul a doua zi...ta-raaaa!!! REply de la shugubatz! Ca nu s-au gandit ca vor avea un castigator din afara Aradului..asa ca tot ceea ce trebuie sa fac este sa depun vreo 30 lei, care reprezinta taxele de transport, intr`un cont...nu al firmei, ci al lui, personal(ouu..really?)...dupa care sa ii fac o copie dupa chitanta si sa o trimit. Enervata pana la maxim..dar atat de sadica si impatimita sa il fac sa ii arda la propriu partea dorsala..ii trimit reply...pe care il redau integral aici:
Cu regret va informez ca voi refuza oferta din motive elementare, pur obiective, pe care insist sa le aduc la cunostinta dumneavoastra, poate cu aceasta ocazie le si clarificati(pentru satisfactie personala, cel putin):

1. Cheltuielile legate de transport nu se platesc sub nici o forma anticipat, ci la ridicarea coletului respectiv(este forma standard de functionare a sistemului de coletare)
2. Imi este greu sa cred ca banii se depun in contul personal al dumneavoastra, nu al firmei pe care o reprezentati(care ar trebui sa fie inregistrata, conform legislatiei in vigoare):
3. Daca afirmatiile de mai sus nu sunt pertinente, imi asum raspunderea pentru cele afirmate si scuzele de rigoare, si v-as ruga sa depuneti coletul la Politia din Arad, urmand ca acesta sa imi parvina la Politia Constanta, unde activez,pentru evitarea cheltuielilor de transport. In orice caz, situatia este cercetata in prezent de Politia Economica, pentru a elimina orice suspiciune de frauda si inselaciune care planeaza asupra acestei situatii. Si asta datorita cazurilor similare semnalate prin autosesizari si de institutiile media.

Cu scuzele de rigoare pentru deranj,
O zi buna va doresc in continuare
....and so u gott....PUNK`D..asta ca sa nu zic F***`D!!!!
Frumos, nu? Astept cu nerabdare mail de la distinsul domn...oare l`oi primi?

joi, 23 august 2007

The award for worst music ever goes to....

Pana acum ceva timp(nr-azi, 23 08.2007), ma gandeam ca viata mea nu are nici un sens daca nu am ajuns in Costinesti sa ma destrabalez.Tot auzisem de Discoteca Tineretului, care face legea pe acolo..si mi-am zis..frate, trebuie sa ajung si eu o data...sa vad cu ce se mananca discoteca aia din semisalbaticie de imi tot vorbeste toata lumea de ea. Asta pana cand am auzit ca intrarea e 2o lei..asa ca am preferat sa raman sa o ard bizar in Mamaia, prin Fiat Caffe, Gossip sau altele de gen...cu fitze sau fara fitze..dar care merita sa dai atat la intrare! Bunn..dar nu asta e problema..Azi am pus mana pe o compilatie din Discoteca Tineretului, a eternului si inconfundabilului GEo da Silva. De altfel, mai ascultasem some of his work..cu ceva dubii..dar i-am laudat comercialu`..desi nu ii intelegeam titlul..si nici acum nu o fac prea bine, recunosc.... Bine..nici nu stiu prea multi care ar face pe camionu` prin discoteca sau oriunde...uu..laka laka..i`ll do it like a truck`a. Asa ca sub egida..faceti ca un camion(whatever that means), am trecut peste socul initial si sechelele de rigoare si am mers mai departe cu ai mei Shuie Paparude, Gojira, Tiesto in exces si altii(aahh..the sound!!).
Numai ca abia azi am realizat cam cum sta treaba in Tineretului si nu pot sa nu ma intreb..ce medie de varsta au cei care ajung acolo(mai mult de 15, nu dau), ce target au ..si ce requesturi au..de pun muzica asta!!?? Si cand zic muzica asta..o zic in cel mai serios si indignat mod cu putinta...omitand intentionat preferintele publicului si politica firmei. Nu pot sa concep..si nu credeam ca mai exista un comercial atat de penibil..ca manifestare si ca sound ..nici macar in cele mai neatinse de civilizatie colturi ale Romaniei: versuri scoase din putul artificial al gandirii, de data asta, digerate pe nerasuflate de fetite cu codite si baietei cu zale la gat, cu ritmuri depasite ca structura, ca forma..ca si continut. DAarr... am ascultat cu rabdare toata compilatia(o incercare nereusita de copiere a stilului Sash si a comercialilor de prin afara, ca sound)..am oftat, mi`am luat o cafea..m`am rasucit...incercat sa ma abtin..sa nu dau drumul lacrimilor de ras..dupa care am trecut in extrema celalalta..apreciind macar efortul.
Sunt rautacioasa..stiu..si as vrea sa scriu de bine, pentru ca nu am nimic nici cu omu`..., nici cu muzica lui..careia nu ii gasesc pic de esenta! Dezavuez, in schimb...lipsa de decenta muzicala pentru urechile formate cat de cat, urechi care sunt insangerate in cel mai rau mod cu putinta cand dau de stiluri ca astea. Fiecare cu ale lui, corect..dar macar..putina decenta si originalitatea sa fie..touchu` ala ..cu care se lauda toata lumea si pe care prea putini il au.
Toate ca toate...ca ritmurile erau uki(si asa..plagiate cum erau), cu un dance prafuit(romanesc, de stil Genius) repus pe note si acorduri...postmoderne..cu niste voci tot 90`s ..de imi aminteau in mod inevitabil de cum se miscau tot prin perioada aia salvarii lui MC Hammer prin afara.
Bine ar fi fost daca si mixurile astea aveau impactul lui Hammer...un lucru in comun cu Hammer..tot il au insa..cad ca un hammer(ciocan) in capu` celor care le asculta..pentru ca daca nu esti really drugged sau anesteziat..nu ai cum sa gusti asa ceva. Am zis ca de ritmurile dance clasice si simpliste nu ma leg prea mult..pentru ca sunt catchy..dar versurile...oooo..versurileeeee!! S-ar rascoli in mormant tot geniul muzical daca le-ar auzi! Si lasa geniul muzical..si Guta s`ar rascoli in vila lui imensa daca ii trec pe la ureche versuri copilandre de genul "cand te uiti asa..aha..eu te fac sa te..aha". Sincer..mi-au adus aminte de vremurile de trista amintire si saltimbacism..cand ma duceam in discoteca din Tabara Navodari si dadeam din manutse frumusel...ca asa ne punea Dj`ul si ma uitam la tipul ala mucos care statea timid in colt.
DAmmnn...nuu!! Ideea e sa evoluam..sa E-voluam...sa fim originali, sa brevetam stiluri, nu sa le furam pe ale altora, nu sa creem opere de arta imuzicala ieftine, pe care le bagam pe gatu` pustimii din Costinesti..nu sa regresam..in nimic!!Ori cu versuri si stiluri ca asta..ne ducem naibii in mai putin de 5 ani de pe piata muzicala internationala!!!

Vrei ceva tare?

Intra pe http://www.replicaonline.ro/ !! News, gossip, entertainment, informatii in exclusivitate, "gatite" in cel mai savuros mod cu putinta in materiale pline de culoare locala ! Intra, citeste si sigur in mai putin de 5 minute o sa iti intre in sange spiritul de ... replicist!

Shuiele se muta in Vama!!!

Weekend`ul asta, Shuiele din Vama fac Legea. Asa ca ia`ti catel, purcel, chefu` de zbantuiala si de genuine beats si muta`te si tu in Vama. Timp de doua zile, ii gasesti pe Michi, Miki si Junkyard fix la Shire, locu` care da tonu` distractiei vara asta. Stii ce te asteapta deja, asa ca nu mai intreba. Treci doar la fapte si ia`ti stilu` de Shuie Paparude cu tine. It might come in handy! Peace out!

Stanciu le baga la...apa!!!

Bamboo, tipe bune si Stanciu la butoane! asta se va intmpla astazi, in clubul de mare elita din Bucuresti, unde atmosfera se va incinge peste masura cand tricourile vor fi mai ude ca niciodata. Tineti minte atat: Bamboo, Bucuresti, Cristi Stanciu @platane si niste grade in plu, asa...lejer de vara!! Stati cu ochii pe blog, ca maine ne zice Stanciu si cum a iesit toata treaba!

SK Radio jammed ur summer!!!


Un eveniment HadesRecords care se anunta a fi cat se poate de promitator, daca iei in considerare line`up`ul de artisti de pe afis! Imi place ideea, imi place ca SK Radio e partener media, si imi mai place ceva! Am intrat pe site`ul eventului, sa vad despre ce e vorba, poate o-i incropi de un material. Insa as strica frumusete de complexitate de informatii, daca mi-as baga eu nasul acolo, asa ca va las pe voi sa intrati aici sa vedeti despre ce e vorba, mai pe larg. Pentru prima data, vad organizatori care se ocupa ca la carte d epromovarea eventului si updateaza aproape zilnic informatiile! Respekt for that!
Don`t miss the event, desi mai sunt cam doua sapt pana atunci, pentru ca SK Radio va fi acolo!

Stuff Stock...prin ochii unui Dj

Nu am ajuns anul asta la Stuff Stock, din simplul motiv ca am gasit ceva mai interesant exact in zilele in care a avut loc, adica pe undeva pe la mijlocul lui august. Oricum, orice suna mai bine decat ceva zile petrecute pe langa rockeri, in corturi infipte pe malu` marii si sounduri atat de dark incat mi`ar fi intunecat imediat ziua.
Dar am auzit despre Stuff Stock, si nu de bine, din pacate. Eram la Neptun in momentul in care prin Vama lumea se plimba cu ding-dongurile la vedere prin apropierea scenei, ascultandu-ul pe un amic cum imi zicea chiar de ....ding dongurile lor si despre cat de "praf" a fost totul in prima zi. Asa ca o sa relatez totul prin ochii lui critici, permitandu-mi sa mai adaug niste detalii de culoare, care sa ia din monotonia unei relatari ca la carte. Amicul in cauza pusese muzica in Vama, desi nu avea nici cea mai mica idee de ce fusese chemat la un fest unde roackerii isi faceau de cap. El e Dj, nu se intelege cu multimea dezlantuita de punkeri pusi pe fapte mari. O spunea cu cea mai mare naturalete si fara cel mai mic pic de discriminare muzicala in voce. Pur si simplu nu intelegea. Oricum, a fost tare amuzat(la modul isteric), cand a vazut ca pe beaturile lui underground , cei adunati in fata scenei dadeau din plete. Miscarea era aceeasi, la fiecare beat, la fiecare melodie, la fiecare minut, devenise si este, de fapt, un mod de manifestare si un tic gestual cu care s-au pricopsit the so called roakerz. Nu pentru ca simt muzica prin tot corpul, prin fiecare simt, ci pentru ca asta e labelul brevetat deja de ei, e apartenta la casta rock. Dar nu asta era ceea ce ma facuse sa rad in sinea`mi auzindu`i povestirea plina de patos. Ci faptul ca tot festu`, bandurile de pe scena nu au avut nici cea mai mica relevanta pentru el(desi erau nume destul de grele in materie)..ceea ce l-a fascinat pe respectivul amic a fost nonsalantza pe care (si)-0 afishau nudistii in etalarea podoabelor dobandite nativ. Jumatate de zi, asta a facut: a facut un slalom vizual intre scena(unde tobosarii se asezasera fix cu spatele la public) si plaja, unde minunatiile straluceau la soare. Foarte interesant, in opinia lui de barbat...e faptul ca numai cei cu dimensiuni considerabile isi etalau ..podoaba..O femeie ar spune ca este normal ca totul sa se desfasoare pe principii exclusiviste sau cu un dram de complex acolo, pentru ca orgoliul masculin si mandria tipica sunt etalate asa..in cel mai simplu mod cu putinta..fara prea multa bataie de ...CAP. Ce The Dandy Warhols, ce Klimt 1918 (Italia), ce Sunshine (Cehia), Defunkt (SUA)sau Tuba Project (SUA), together with Alex Harding (SUA) şi Last Hope (Bulgaria), Alternosfera şi Prigon (Moldova), precum şi ai noştri Kumm, Luna Amară, Silent Strike, E.M.I.L., Travka, Nişte Băieţi, Byron, The Mood, Lucian Ban??(wow...cat de lunga a fost fraza asta...dar efectul a fo` maxim, aaiigtt?). Nici unul din numele astea nu a trezit atatea zvacniri si incordari de maxilare ca nudistii exhibitionisti. Si trebuie sa recunosc, ca tind sa ii dau dreptate amicului meu, din simplul fapt ca omul chiar se pricepe la muzica si nu ar fi dat niciodata niste beaturi de calitate pentru o exaltare vizuala, care nici macar nu il interesa. Asa ca pot sa imi dau seama se atmosfera de acolo din toate noptile(desi am auzit ca seara a 4`a a fost rezonabila), de omului meu incepusera sa ii sara ochii si mintea prin alte parti. Intr`un final, omu` a capitulat si a zis ca daca mai primeste plangeri de la distinsii domni cu plete, care nu prea agreeaza stilul lui, o sa aiba grija ca data viitoare sa ii trezeasca din smasmofilele miscari de cap si o sa le puna..Celine Dion!!Nici nu mai vreau sa stiu alte detalii, pentru ca sincer...cele legate de gradul de alcolemie din randul participantilor la Stuffstock, cat si perioada indelungata in care nu au avut contact cu vreun...sapun...deja mi`a trezit cele mai sumbre..mirosuri. May za Stuff Stock Spirit rock ur memories until next year???..cand doar-doar s-o mai schimba ceva pe la organizare

miercuri, 22 august 2007

Oare cum e sa fii casatorita cu Jesus?

A facut inconjuru` lumii si nu m`am putut abtine sa nu postez o parodie f reusita dupa Codul lui Da Vinci, desi ceva mai veche!!!Sub sloganu`..I got a job..I`m the Mesiah..check this out!!! Booo-yaaa!!

marți, 21 august 2007

Virus Nights got Beatfactor`ed!!

My materials on www.beatfactor.ro!! Incepand de luni, puteti sa vedeti unul dintre materialele labelled Ramona Crangasu pe unul dintre cele mai mari portaluri de muzica din Romania. Si ca sa ma depistati mai usor...va dau si linkul .... reportaj Virus Nights! Enjoy, read, leave comments si mai rasfoiti si site`ul..ca aveti de unde sa gasiti informatii! Peace out!

I`a inchis in Alcatraz!!!!

Sambata asta, mare show in inchisoare! Si nu orice inchisoare, ci ....cea din Neptun! Cum adica nu stiati ca e o inchisoare acolo? Imposibil!!Alcatraz se numeste si in fiecare vara se prezinta sub forma..de club si cocktail de dj care rotesc din butoane pana ia pupitrul foc. Animatoare au fost, lume a fost, poate mai multa decat de obicei si a fost si un Dj la platane..cum altfel? Dj Negru is the name, care s-a smuls cu greu din Central Club(Piatra Neamt) si s-a postat imediat la pupitru in inchisoarea de la mare, printre atatea "puscariase" pline de energie!! And the party began cu ritmuri incatusate si un stil propriu lui Negru, care era sa darame gratiile Alcatrazului. Si el..si mainile ridicate ale celor "intemnitati", la fel ca si volumul boxelor. Nimic neobisnuit, pentru ca puscariasii s-au acomodat cu ritmurile negre de underground ale lui..Negru si played along pana a dat soarele pe cer. Inceputul a fost mai greu, ca dupa nimeni nu a mai putut sa ii opreasca!! Asta zice si Negru, si asta zic si cei care au fost acolo! Ceva adevar tot trebuie sa fie la mijloc!

duminică, 19 august 2007

Gojira a luat FOC(sani`ul) pe sus!

Ce a facut Gojira in weekend`ul asta?Pai ce sa faca... He did his job! Adica..a facut cam ce face orice dj in weekend: si-a luat platanu` in geanta si a plecat prin tara, sa distreze minti. Si asta la numai o saptamana dupa ce i`a electrizat la maxim pe clubberii din Mamaia, la Virus Nights. Numai ca de data asta, Gojira nu a fost nici la mare, nici la munte, ci in Focsani, la un party in aer liber. Ce a facut aici? Si-a luat jucariile, s-a folosit de ele cum stie mai bine si s-a jucat cu creierile insetate dupa beaturi ale celor 500 de indivizi adunati in jurul pupitrului.
Agitatia, volumul la maxim si beaturile electrizante ale lui Gojira nu a lasat indiferent pe nici unul dintre cei care simteau ritmul pompand in vene la numai cateva minute dupa ce dj`ul a inceput sa mixeze. Si ce e si cel mai interesant, faptul ca Gojira nu a venit cu un set special pentru event, ci s-a pliat dupa preferintele publicului: "Nu am dj seturi speciale. Eu vin doar, pun muzica si distrez minti. Punct. ", spune dj`ul roman despre "tabieturile" muzicale care il definesc.
Si ca treaba sa fie treaba si mintile indivizilor aduse la orgasm prin muzica, Rosario Internullo a completat "tacamul" printr`un set caracteristic.

vineri, 17 august 2007

Sa ne traiasca Ardelean!!!


A mai pus un an pe el, dar nici ca il deranjeaza: la fel de suplu si glumaretz a ramas..asta sa nu mai punem la socoteala faptul ca nimeni nu ii mai opreste gura ..nici la Hip Hop Hours, nici la Top 20. Este nimeni altul decat colegu` Ardelean....Alex Ardelean, care implineste azi, 17.08.2007, 26 de ani.


Maaareeee a ajuns!! Asa ca, draga colega, tot ceea ce putem noi, astia de la SK sa iti spunem(daca nu ti`am zis`o inca la telefon) este sa ne traiesti(cat mai mult, daca se poate....asa ca las-o mai usor cu tigarile, fai..ca omoara, care este!!!), sa fii la fel de crazy ca si acum(si nimeni sa nu mai poata sa iti inchida gura)..sanatos mintal...mai greu(pentru ca altfel nu ai fi la SK)..si mai moale cu lista de 5 pagini de doleante..ca in ruptu` capului..oricat de mana de la mana am pune..nu o sa reusim sa ti le luam pe toate!!! LAAAAAAAAA MULTTTTIIII ANIIIIIII, u crazy man !!! Si te iubim de 26 de ori mai mult decat ca pana acum!!! Tu`tzi fatza aia!! PPUUUPPPPP!!!!

joi, 16 august 2007

Nobody gives a damn!


Am incercat sa ma tot mint si sa tot inventez scuze pentru una,pentru unu`, pentru alta sau altul. Banuiesc ca in pretinsa mea naivitate am vrut sa cred ca altruismul nu e pe cale de disparitie. Well, Fuck no! E in culmea pantei involutiei si e aproape exterminat. asta e concluzia zilei de azi, pe care ma temeam de atata amar de vreme sa o aflu. Nobody gives a fuckin` damn! Suntem atat de egoisti si atat de absorbiti de sine incat uitam ca traim sa simtim..orice..de la durere pana la fericire. Galopam, ne bagam cai putere in motoarele noastre umane si trecem pe langa toate..ajungem sa obiectificam totul, sa il decojim de orice parte umana si sa il luam ca atare. Prietenii sunt ustensile de satisfacere a propriilor interese, iubitii, mecanisme de atins scopuri pur materiale si asigurare a unui confort propriu, familia, un simplu attach la un file caruia vrei sa ii dai erase. Mi-am pierdut identitatea in toata imensitatea asta abjecta, pe care uo urasc intens.E un sentiment! Si ura e un sentiment..dar macar simt. O vreau inapoi, de acolo de unde s-a aciuiat, prin tipare si copii trase la xerox. Nu o vreau asa. O vreau cum era la inceput..cum era inainte, cand inca mai credea ca exista o semnificatie pertinenta si pragmatica pentru verbul : a pasa. Nu o vreau asa jegoasa si plina de bube urat mirositoare ale discutiilor sterile de continut si a egoismului care ingheata tot in jurul lui.

E varianta pesimista a tot ceea ce se intampla acum....langa mine: ajungi preocupat de tine, uitand ca esti sange, carne si oase, nu mecanisme complicate pe baza de arc. Nu imi convine situatia, pentru ca nu sunt inca pregatita sa ma transform brutal si agresiv. Sunt OM..vreau sa simt, vreau sa traiesc, atat pentru mine, cat si pentru cei din jur. E uman! CAti dintre cei care cititi acum sunteti umani ?

miercuri, 15 august 2007

Vino sa te VRT`uiesti in Herastrau!!!!

Cand ai facut skating ultima oara si ai ascultat muzica in acelasi timp? Daca raspunsul e..mai mult de o luna..stiu un loc in care chestiile astea doua se brodesc cum nu se poate mai bine si nici nu te costa nimic. Cum suna asta? Eu zic ca bine! Stii si tu locatia, ca ai fost de atatea ori acolo!! Nca nu stii cine iti pune muzica la platane si cand!! Despre Parcul Herastrau vorbesc si de seara de joi, 16 ajugust, cand urechiusele tale o se drum`bass`uiasca la maxim. Si asta pentru ca VRT(cel pe care l-ai auzit si la Virus Nights ) nu s-a saturat de platane si butoane, asa ca vrea sa iti vrajeasca mintea si in Herastrau, nu numai la mare. SI unde mai pui ca nu vine singur, ci cu Tomasan, asa ca o sa fie un sound de luat piuitul la patrat! Ce ai de pierdut? Nu e intrare, e muzica pe gustul tau, e outdoors, e racoare si e si un skate parc langa!! Comentezi? Mai bine tine`ti comentariile pentru seara de joi cand o sa ii vezi pe VRT si Tomasan la platane! DE ce nu o sa regreti? Pentru ca pentru VRT garantam eu si Sister CAndy, asa ca nu are cum sa iasa rau! See ya there!

marți, 14 august 2007

Virus Nights in imagini! Dj Vasile- Day II

Ziua si noaptea de ani de zile..`vtarte vynilul...Dj Vasile!!

Filtering the heads with Filterheadz@ Virus Nights











Get into the Filterheadz groove! Let ur legs follow the rhythm!
Pics provided by Liviu Didilescu

Virus Nights in imagini! Arousing...spirits!

...and this is where all began.....

Praying for a new Virus Nights Event!


Pics provided by Liviu Didilescu

Virus Nights in imagini!Day II- Cargo














...and there shall be CARGO!!!!!

Virus Events in imagini! Day II- Timpuri noi

Timpurile au fost NOI in ziua a II`a



Virus Nights in imagini! Day II- Gojira

Gojira smacked ur bitch up late in the night!



Pics provided by Liviu Didilescu

Virus Events in imagini! Vita de vie- Day II

Vita de vie performing live on Virus Nights Stage!





Pics provided by Liviu Didilescu







Virus Nights in imagini! Suie Paparude- Day II

Pics provided by Liviu Didilescu

Shuiele made us simple paparude @ Virus Nights! Knock out beatz& impecable MC`ing

Virus Nights in imagini!! Dj Dox- Day II



Dj Dox& Co, only @ Virus Nights! Spinnin` minds, bodies and ...vynil disks!
Pics provided by Liviu Didilescu

Virus Nights in imagini! Filterheadz - Day I







Pics provided by Liviu Didilescu
Belgienii de la Filterheadz, living it large@ Virus Nights

Virus Nights in imagini! The Model- Day I

The one and only: The Model dizzlying the Dj Panel


Pics provided by Liviu Didilescu

Virus Nights in imagini!! VRT





VRT in the zone@ Virus Nights! Day I





Grobienii de la SK Radio!!


Ia de radeti!! Proud to present..the new and improoooovedd SK Radio coordinators(PR Officers, as i like to say)
Si cum stateam eu linistita ieri, proaspat intoarsa de la shopping..imi deschid compu`..intru pe mail(ca am renuntat sa intru prima oara pe mess) si ce vad..doua mailuri de la Andreiu..aka Fr3cky.Zic..uk..se pare ca avem iar de lucru! numai ca m`am uitat la subjectul mailurilor. unu` dintre ele...bombonico!!! Zic..hmmm...ori l-a apucat dragostea subita fata de mine..ori sunt mesaje forwardate! si intru pe ele. Vad ca au atasamente! Le descarc...cand sa ma uit la ele...ma buseste un ras isteric din care nu m-am mai oprit cateva minute> poza cu mine si cu Simbah(aka ALex Ardelean) fusese modificata substantial, incat acum..nasul meu si asa mare..a devenit enorm, iar limba incredibil de lucioasa si cu dimensiuni vadit hiperbolizate. Grobian!!! Exact cum a zis si Alex cand l-am lovit azi cu pozele!! Ingrozitor!! si vad cum imi trimite pe ala micu` de pe mess care se rostogoleste ametitor!! SI dupa..aflu cine a stat in spatele actiunii, care este. Nimeni altul decat Francis(our very own SK boss), care s-a jucat la propriu cu fetele noastre cu un program de editare foto! alex si eu nu am fost singurele victime, ar fi o reala discriminare daca ar fi asa! Oo..nu..Andrei a picat in aceeasi capcana, Sister Candy si Viktor Nagual la fel, dar si mica noastra prietena de la Radio 21 Buc, Alexandra. There shall be revenge, i say!!!

Virus Nights in imagini

Cum a fost, cum s-a auzit, cum a aratat Virus Nights si ce revagii au facut Dj`ii pe scena, de la butoane? Ramai cu ochii aici, ca urmeaza sa postam imagini de la event!!!!

Virus Nights- Day II- The Return of the Electro Sound

Sambata, 11 august 2007. M-am certat cu ceva prietene, ca eu imi facusem deja programul pentru iesit..si le lasasem singure. Mi-a parut rau pentru vreo 5 minute, moment in care mi-am adus aminte ca o sa imi treaca gustul asta amar imediat: ma duc la Virus Nights, a doua seara. Si asa cu numai o seara inainte plecasem inainte de spartul targului, asa ca..damn it! trebuia sa recuperez cumva. M-am imbracat frumusel(like a little emo kid wanna be), mi-am pus fundul in masina si am taiat`o(nu banda continua, evident) spre camping. La intrare, my Liv...ma astepta deja sa ma ia in primire.Pe scena- Suie Paparude! Iar pierdusem un sfert din event, iar Liv a tinut mortis sa imi zica asta:"A fost Dj Vasile inainte si cu Dj Dox!!! Nici nu stii ce ai pierdut!! Au fost prea tari! DAca l-ai fi auzit pe Vasile cum mixeaza tiganestile, ziceai ca nu e adevarat! Iar la Dox, a fost rupere! Patru la acelasi pupitru!! Iti dai seama??? Prea tare!!" daca as fi avut un leocoplast in momentul ala, mai mult ca sigur i l-as fi pus peste gura..pentru ca detaliile astea ma faceau sa imi bag si mai adanc unghia in gat. Asa ca mi-am mutat atentia de la Liv, la Suie. Am facut foarte bine, se pare, pentru ca gustul ala amar ca i`am pierdut pe Dox si Vasile(by the way, thanks, LIv!!U`re a sweetheart!!! :D) a trecut in numai 2 minute. Timp d eo ora am fost in transa. Ii mai auzisem pe Suie mixand, dar parca niciodata ca acum!!! Desi nu erau foarte multi adunati, cei trei suie paparud`oti au reusit sa ii mobilizeze in asa hal, incat incepusera sa fluiere si sa le mai traga cate un Bineeeeeee! din timp in timp. Mai mult, au inceput sa si comunice, iar momentul mi s-a parut demn de apreciat din punct de vedere al profesionalsimului si al metodei de stabilire a contactului direct ..intre ei, ca dj si public. The true master of ceremony si`a facut treaba ca la carte, iar Miki oprea sunetu` din butoane, din cand in cand..sa auda glasciorul celor din public si urletele lor. (asta daca nu facea vreun apropos la evenimentele de cu o seara inainte, cand piuitul boxelor a fost luat de catre rasculatii din camping). A fost sublim! La fel ca si Gojira!!! Si zic asta pentru ca au fost singurii din a doua aseara care mi`au starnit interesul. Nu din rautate, nu din snobism, ci doar pentru ca au fost pe gustul meu. Eu si rock`ul nu ne impacam prea bine, there for, performing`ul Vita de Vie, Timpuri Noi si Cargo nu m`au atins prea mult, desi a fost live si foarte bine pus la punct. Si ca sa revenim la Gojira, stateam si ma gandeam ca auzisem de el de la un prieten din Bucuresti. Atunci radeam de el, ca imi povestea cu grua plina(vorba vine!) ca l-a urmarit pe Gojira intr`o seara si s-a dus prin toate cluburile prin care a mixat, ca devenise dependent de cum punea muzica. L-am facut nebun..pana sambata, cand mi-am dat seama ca omu` avea dreptate!! Setul lui Gojira mi`a zgandarit atat de tare, incat sa fiu a naibii daca mai vedeam ce se intampla in jurul meu!! Nu mi-am luat urechea de la muzica lui nici cand a inceput, nici cand era la apogeu, nici cand a terminat! Omu` creeaza dependenta, si asta pentru ca are un stil inconfundabil..cred ca si in somn daca as auzi niste beaturi..mi`as da seama ca e Gojira! Eram intr`o stare de extaz atat de accentuata..incat am inceput sa dau SMSu`ri prietenilor din Bucuresti care ramasesera acasa: Gojira e preaa taareee!!! Numai ca nu mi`am ales bine persoana, pentru ca mesajul primit inapoi m-a desumflat imediat: Sandibel cu capu` chel, esti nebuna!!!! Imi mai aruncam ochii din cand in cand, asa in transa cum eram, prin jur: Ii vedeam pe cei de la Suie misunand prin zona, venisera si cei de la Filterheadz(care cu numai o seara inainte isi facusera de cap la butoane, pe aceeasi scena) , Sonicvibe venise si el pentru cateva minute sa vada cum merg lucrurile si ma gandeam cat de kul poate sa fie atmosfera asta!!! Fara fitze, fara figuri, like some regular people that we are! Mi`a placut! A fost tare fain! Si daca as putea, as da de vreo cateva ori pe repeat seara 2, ca mai vreau sa ii aud pe Suie cum vorbesc despre Pesti si pe Gojira cum iti smack`uieste ur bitch up in remixuri de mare clasa!!! Respekt, ma people!! To all of ya!

Virus Nights: Day I- The day of the living electro

A inceput cum nu se putea mai lejer: intr`un camping situat undeva intre Constanta si Navodari, cu tricouri rosii, negre, tantrice(ale sponsorilor, evident) si cu ceva lume curioasa adunata de prin zona(ca deh, aveau intrarea libera!). Pe la ora 19.00, organizatorii incepusera sa devina deja agitati- nu stiau cata lume va veni, nu stiau cum o sa reactioneze cei care vor veni, cat de activi o sa fie la beaturile dj`lor invitati si ce vor intelege din eventul lor. Deh, emotii de prima editie, pentru ca nici nu avea cum sa fie altfel. In atmosfera de chill out al lui VRT, cei adunati in zona delimitata incepusera sa se miste usor. Nu foarte mult, ca inca nu isi facusera incalzirea cum se cuvine. Mai timid, mai cu ocheade pe la acei din jur, mai uitandu`se de jur imprejur, poate or vedea vreun DJ star prin zona. Numai cativa copchii se invarteau de zor in fata pupitrului dj`ului, iar niste fetite (mai pe la 13 ani) luau autografe de unde nimereau. Lumea a inceput sa vina pe la 22.00 in valuri ceva mai mari, spre multumirea organizatorilor si a dj`ilor adusi, ca aveau cui sa beat`uiasca mintile. Pe undeva pe la 20.00, a venit prima masina(din nefericire, nu era nici un covor rosu care sa le ateste prezenta, asa ca nu prea multi s-au inghesuit sa ii vada)> Primii dj venisera deja:The Model si cu Vania. Foarte casual, foarte naturali, venisera sa isi faca treaba, asa ca ceea ce se intampla in jurul lor ii interesa mai putin. La scurt timp dupa ei, apare si Sonicvibe(singurul mod in care l-am recunoscut a fost dupa un material dintr`o revista autohtona, care il avea ca si subiect central)- de data asta, dj`ul se uita in jur sa vada pe cine cunoaste, intra in vorba cu organizatorii, arunca ocheade de jur imprejur..sa se obisnuiasca cu atmosfera si cu oamenii. Nici nu a apucat sa se uite bine, ca la scurt timp se aud primele sunete la platane. Intrase The Model la butoane, cu paharul de lapte langa el si acelasi stil classy care il defineste. Toti cei adunati acolo au inceput sa se adune si mai tare, iar prin randurile aerisite de oameni se auzeau fluieraturi si se vedeau maini ridicate si stiluri spasmatico-orgasmatice de miscari ale corpului(erau the true clubbers, daca nu v`ati prins inca). TImp de aproape doua ore, The model a sucit mintile celor de acolo, clubberi sau nu, pentru ca nu stiu daca am vazut pe cineva sa stea apatic si sa se gandeasca la nemurirea sufletului in jurul meu. Chiar mai mult, in locul unde stateam(VIP spot:)))), vine un tip orgasmat la maxim si transpirat si ii zice celei de langa mine: "Frate, ceeee mi-a faccuuutttt The Model!! M-a aruncat, m-a ridicat si iar m-a ridicat!! E super tare, fratee!!!!" De la el, privirea mi s-a mutat catre pupitrul unde mixa za dj. Omu` era foarte prins de ceea ce facea si se vedea din incruntatura de pe fruntea lui. De jur imprejur, urlete, tipete(unele si de nervi, ca volumul era prea tare) si aceleasi miscari spasmatice renumite si recunoscute printre clubberi. Dupa spinning`ul lui the Model, au intrat in joc Filterheadz si Sonicvibe.
Filterheadz erau pentru a doua oara in Constanta si au marturisit organizatorilor ca prima oara a fost un mare fiasco, pentru ca ii prinsese ploaia, la un outdoor party. Acum era ceva mai bine, mai ales ca aveau un chef nebun sa se joace cu mintile celor de acolo. Lucru pe care l-au si facut, de altfel, pentru ca ...cu greu si`au mai revenit dupa evolutia lor. Si cum sa isi revina, cand in aceeasi seara ..Sonicvibe, care pana atunci statuse in public, printre grupurile de emo kids si clubberi. le lucrase si el mintile? Un performing cat se poate de plin de feeling a avut si beaturi indraznete, de au ramas cei din public cu gurile cascate si urechile usor..dezvirginate. Seara 1 s-a incheiat fabulos si apoteotic cu o mica revolta a celor din camping, care au complotat sa taie sunetul..de tot. Nu le`a iesit, pentru ca au fost chemate organele de ordine, care este... si s-au potolit imediat. De ce s-a ajuns aici? Din simplul motiv ca prea putini dintre cei cazati in camping stiau ca o sa fie un event timp de doua zile si un grup de outsideri o sa le calce oaza de liniste in perioada asta si o sa o transforme in oaza muzicii electro si a rock`ului. All in all, prima seara a fost doar incalzirea, pentru ca in a doua seara(de altfel, si ultima a eventului), spiritele aveau sa se incinga si sa se dezbrace (muzical, u pervs!!) de-a binelea!!!!

luni, 13 august 2007

Esti pe google, deci existi!

Oare? Mi`am facut o obsesie din a da cautare pe google in momentul in care aud un nou nume. Nu din snobism, nu din obisnuinta profesionala, ci pentru ca sunt curioasa. Sunt curioasa sa vad ce zic altii despre..ce zice el/ ea despre...cine e? ce face? ce a facut? Si recunosc cu mana pe inima ca sunt dezamagita ca nu sunt referinte despre el/ ea. Pai..ce inseamna asta? Nu a fost in stare sa isi puna numele pe net? Nici macar o medie de admitere la facultate, ceva acolo. Nuu..nu se poate. Asta gandim cu totii, iar cuvintele cheie de search de pe blogu` aista asta dau de inteles. Cine e , dom`ne..don`soara care scrie plin de ura despre una si alta si incearca sa plamadeasca imaginea unui post ..un anume SK? Ziceti voi daca nu am dreptate! E curiozitatea tipica..sa vezi cum de isi permite cineva sa zica in felul asta si nu altfel, cum de isi permite sa aiba o opinie sau cum de isi permite sa povesteasca despre viata altora. Ce aflati daca dati google pe ramona crangasu? Simplu> perioada Replica(in arhivele hotnews), perioada Primaria Navodari(pe www.primaria-navodari.ro), perioada RCTV(nu exista, dar trebuie mentionata), actuala perioada SK, iar actuala perioada IMPACT(as in police) nu exista, ca e revista institutionala de circulatie interna. Plus materialele postate pe diferite site`uri, in afara blogului. Plus notele de intrare la facultate si media de la licenta. Unele mai interesante, altele mai putin...ideea e ca perioada REplica le ia pe toate la numar..numai prin titrari. Ma uitam chiar azi, la aproape 2 ani dupa ce am incheiat colaborarea ei si am avut stupoarea sa vad ca materialele inca se citesc(drept dovada stau cifrele de la afisari). Nais!
So...cam cate referinte gasesc pe net despre tine..daca dau un google pe numele tau? Crezi ca asta te defineste ca om? Eu zic un clar Nu!!!

Stare de... lut

Am momente in care ma intreb cat insemn eu de fapt pentru cei din jurul meu. Am stari..iar genul ala de stari care nu ma lasa sa respir in liniste si nici nu imi dau pace. Sunt genul ala de probleme si intrebari pe care un individ si le face..cand nu are altceva mai bun de facut. Si uite ca iar ma prinde starea de ambele picioare si nu imi da drumu`: atatia prieteni, atatea cunostinte, atatia fosti potentiali viitori...pentru care poate nu insemn nimic, dar eu ma chinui sa smulg un acord tacit de la ei. Uneori ma satur si simt ca ma zbat pentru nimic si pentru lucruri total neimportante.
Dar ..de fapt..cum judeci valoarea unui om? Cum iti dai seama ca e apreciat? Dupa pozitia sociala pe care o are, dupa ultimele realizari, dupa replicile pe care ti le da sau dupa bacsisul pe care il lasa chelnerului? Am momente(aceleasi, din nefericire) cand ma uit in jurul meu, de la stanga la dreapta, inainte si inapoi, si ma gandesc..pentru ce ma apreciaza, de fapt, oamenii astia? am momente in casre chiar vreau sa mi se arate asta, nu sa mi se zica, pentru ca ....cuvintele au doar un impact de moment. Nu trec de bariera foii imprimate caligrafic sau in eter. Sunt momente in care simple gesturi facute cu nonsalanta sau priviri pline de inteles ma fac sa imi dau seama pentru ce sunt..de fapt.."curtata" social. DAr sunt momente in care ma simt aruncata in prapastia socialului si amabilitatii, in care am impresia ca ma imping uneori singura. E o stare de neputinta in care ma complac cu cea mai mare sinceritate si dizgratie verbala pentru cei din jur. Si astea sunt momentele in care ma simt izolata, ma simt ignorata,ma simt nedorita, ma simt antisociala, ma simt...urata sufleteste. Urasc momentele astea, dar mereu pic in capcana lor. Borcanul cu melancolie il numesc unii, eu il numesc cada cu patimi imaginate. Astea sunt momentele in care raspund si ma uit urat la cel din fata mea, iar pe mess, dau ignore si offline sau raspund in doi peri.
Nu pot sa nu ma intreb, astfel: Pentru ce ma chinui sa ies in evidenta, pentru ce socializez, pentru ce comunic? Pentru supravietuire sau e deja un instinct dezvoltat din monotonie si din teama de a nu fi un alienat social?

duminică, 12 august 2007

Sk`istii se intalnesc la mare!


Si`a luat concediu o saptamana si a evadat putin din Oradea...la mare. Asta a facut Alex Ardelean, colegu` de la TOP 20 SK Radio ...pentru a scapa putin de scris, vorbit, stiri si trezit dimineata. Asa ca si`a luat un concediu pentru a sta..si a sta...si a sta. Dar nu oriunde, ci pe nisip, cu apa in fatza. In mod evident ca nu a stat singur, pentru ca a plecat cu prietenii la Costinesti, iar ghid turistic pentru o ora le-a fost nimeni alta decat subsemnata. Ne-am intalnit in Gara Constanta, unde am stat la depanat amintiri si scos limbi(in poze), iar sambata..Eforie a scris pe noi! Aici am stat de dimineata pana undeva pe amiaza, pe o terasa superba din Eforie, cu marea in ochi. Barfe, poze, glume, soare-rectific..muuuulllt soare(noroc cu ochelariide soare), telefoane, plaja, magazine..Cam asa a trecut toata ziua si intalnirea dintre un Sk`ist si alt Sk`ist..ambii coordinatori ai SK Radio. Si ca sa ii iau vorba din gura lui Alex, a fost tareee fain!

Mai multe va zice el saptamana viitoare, cand se intoarce din concediu. Pana atunci, aveti o poza la care sa va uitati. Peace!

sâmbătă, 11 august 2007

Ne`am dat drumu`..la voce!!!

Cine ar fi crezut ca o seara de vineri, 10 august, poate fi plina de hohote de ras la Sk Radio, on Be crazy?Well..hell..nici macar noi, adica Andrei& Ramona nu prea stiam de ce suntem in stare pana ieri: am ROFL pana nu am mai putu, am starnit reactii, am manipulat prietenii din lista(telepatic) sa dea massuri instigatoare la ascultat Be Crazy si am discutat despre ....legea copyrightului. Ba un playlist crazy, ba niste intrebari mai picante, ba niste secrete scoase la iveala..si uite asa au trecut doua ore, de ne-am trezit cu Francis spunandu`ne: over and out..ca emisia noastra on a fini. Ne-am conformat..da` saptamana viitoare o luam de la capat, cu aceiasi guest`i ca si pana acum- adika Crush& Alexandra Ungureanu, care asteapta sa ii loviti cu cele mai cumplite intrebari on becrazy@skradiofm.com
Vinerea viitoare, la aceeasi ora, sa nu indrazniti sa lipsiti..ca totul va fi mai crazy ca niciodata! Over and out!

Negru is gonna Central Elevate u!!!



Ce faci pe 17 august, fix la ora 23.00? Zi ca nimic, ca de restul se ocupa cei de Central Club si Dj Negru!!! Tu nu trebuie decat sa vii cu 15 lei in clubul din Piatra Neamt si cu mullt dhef de rockin` underground beats!!Si atat! Doar nu iti imaginai ca treci la platane? Pai si atunci, pentru ce mai exista Dj Negru si warm`up`ul lui Dj Arnold?? Eeee..vezi??Asa ca tot ce iti ramane de facut este sa te postezi in fata pupitrului lui Negru si sa inveti ceva meserie de la el intr`ale mixatului. Ca ai de unde! Si daca nici asta nu te-a convins..ppff...ce zici de faptu` ca o sa fii la un party branded by Central Club, Elevation? EE...vezi ca suna bine? Stii ce ai de facut! SA fii acolo si sa fii cat mai agitat posibil..ca Dj Negru o sa te beat`uiasca pana la refuz. See ya There.!! Don`t miss it..ca a doua zi sigur o sa auzi de la gasca ta cat de kul a fost si tu ai stat acasa!

Peace!

joi, 9 august 2007

Miscari in front la Viktor Nagual!


Al saselea creat si conceput de el, al saselea lansat pe piata printr`un event care sa rupa gura tuturor. Seria "Euphoric Elements" creata de Viktor Nagual al nostu se imbogateste cu inca un promo mix- "More than music". Seria de mixuri "Euforic Elements" a fost conceputa si creata, cum altfel decat din simpla pasiune pentru muzica, lucru evident in toate cele 5 editii de pana acum, precum si din dorinta de a promova in Romania un stil de muzica mai rarutz pe aici, tech trance.
Si tineti`va bine, ca mix`ul va fi lansat chiar in orasul pe care dj`ul/rj`ul il cunoaste cel mai bine...ORADEA! Nu mai aveti mult de asteptat, inca o saptamana si mix`ul la fi la urechile voastre...cand patru lorzi si toti patru...electronici isi vor aduna fortele intr`un show cu voltaj mare si elemente care mai de care mai euforice!!
Se intampla la Oradea, pe 18 august, intr`un club cu denumire in ton cu evenimentul- Clubul Lords, cand puterile electro ale lui Nagual vor fi inzecite de alti 9 dj din Oradea(Andrew Bee, Bob Fontana, Mat, Morris, Adrianho, Groovy, Coxxo ) si o D`jane din Constanta(Sea). Cum? Simplu!! Se vor aduna si vor pune muzica electronica la cale, mixand incontinuu timp de 12 ore, doar pentru cei prezenti in Club Lords, pe 18 august!!! Intrarea e libera, asa ca nu ai nici un motiv sa lipsesti de acolo!
Daca inca nu stii cine e Nagual, fie dai google pe net si in mod sigur gasesti referinte acolo, fie citesti inca 2 randuri, sa te scutesti de un efort(sic!): Viktor este the winner of several dj contesturi de prin tara, anul 2005 fiind anul in care a reusit sa se impuna in spinning pe piata autohtona. Este initiatorul proiectului "Freedom of music", proiect pe care il bibileste de ceva ani si despre care se poate spune ca a ajuns la maturitate. Pe Nagual il poti auzi si la SK Radio, la The Residency(de parca nu stiai!)

SK Radio da in mintea copiilor!




Nu e nici o gluma, asta face SK Radio in perioada 9-12 august, perioada in care la Costinesti totul intinereste!!! Nici nu are cum sa fie altfel, cu un Festival international al tineretii in plina desfasurare si cu voci de juniori ce asteapta sa iasa din anonimat.Sa vedem insa cum sa treaba, mai exact. Se ia o idee originala, se pune arta pe ea si se inveleste intr`o competitie intre juniori. Nu vorbim de fotbal, nu vorbim de arte martiale, nici macar de school nu vorbim, pentru ca e vacanta! Despre ce vorbim insa si care e treaba cu ideea asta originala?
Trage`te mai aproape! Ideea nu este noua, dar este foarte bine pusa in practica de cei de la Cotyso International(alaturi de ceva sponsori), care au intentia nobila de a scoate in lumina reflectoarelor adevaratele talente junioare..intr`ale cantatului. Atat din tara, cat s din afara granitelor. Ideea este cat se poate de binevenita, in conditiile in care incercari similare nu sunt chiar atata de multe, iar o mare parte din ele(in afara de Eurovisionul copiilor) se desfasoara la nivel international. Practic, timp de 3 zile, in perioada 9-12 august, micile voci se vor intrece in note muzicale si intinderi vocale, la sectii de interpretare si creatie.Cel mai bun va fi ales in urma deliberarii unui juriu, iar premiile puse la bataie sunt substantiale!
Don`t miss it, `coz SK Radio va face daily update de la event!!!
Un eveniment promovat de SK Radio!

Virusarea a inceput! Inca o zi si sunteti contaminati!


Se anunta a fi unul dintre cele mai tari eventuri ale anului organizat la Constanta, de constanteni. Se anunta a fi un debut in forta pentru firmele de organizare-promovare eventuri din zona! Se anunta a fi cele mai tari 48 de ore din viata voastra! Se anunta a fi 2 zile de caniiicuuuuuulaaaa!!Nu de grade, ci de beaturi, ca nu o sa mai aveti timp sa respirat de cate degete o sa vedeti ca se invart pe vinilurile de pe scena din Campingul pescaresc Navodari! O locatie neobisnuita, pentru un eveniment neobisnuit, la care vor fi adusi sa va trance`suiasca, minimal`izeze si progressive`easca gandurile... cele mai luminate minti ale spinningului autohton si din afara: The Model, Godjira, Vania, Dox, Thornado, G`Reep, the one and only Sonicvibe si belgienii Filterheadz! Si asta nu ar fi decat in prima zi, pentru ca in a doua, rock`ul o sa fie la mare cautare cu Vita de Vie, Timpuri noi si Cargo! Vrei mai mult? Vino vineri , de la ora 12.00 si sambata, de la ora 8.00 si nu o sa mai vrei altceva timp de doua zile! Aici gasesti tot!Don`t miss it!Un eveniment Virus Events..o sa mai auzi de ei, asta e clar!
Peace !