Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 7 august 2007

Copacii de hartie l`au "prins" pe Cristi Stanciu

De la Radio 21, la Mtv, la Temple si la gig`uri prin tara. Cam asa arata(aproape) orice zi tipica a lui Stanciu...Cristi Stanciu. Nu stiu cand respira, nu stiu cand mananca..ca eu de cate ori apuc sa vorbesc cu el, e pe fuga. Cand nu e pe fuga, sta in fata compului si migaleste mixurile si dj seturile..adica tot nu are timp sa respire. Si cu toate astea, e implicat in cateva proiecte, care ii mai iau din timpul liber..si asa putin, pe care il are. Nu se plange, pentru ca ii place sa faca asta. Si de fiecare data, are satisfactia lucrului bine facut. Cine il vede pe Cristi Stanciu nu ar zice niciodata ca ar putea fi inmplicat si in proiecte nobile. Nu pentru ca nu ar fi genul, ci pentru ca timpul este printre putinele lucruri care ii lipsesc. Dar uite ca le face, si inca pe toate bine. Daca despre activitatea lui la Radio 21 si la MTV practic,...ceea ce face, se si aude... se si vede, treaba cu proiectele nu functioneaza taman la fel, din simplul motiv ca rezultatele se vad abia la cateva luni de la lansarea lor. Asta se poate spune si despre unul dintre proiectele in care este implicat inca de la inceput> Copacul de hartie. Povestea cu proiectul asta l`as lasa pe el sa o spuna, numai ca in conditiile de mai sus, am avea materialul gata cam peste o luna..asa ca o spun eu. This project e vechi cam de 4 luni, de cand si`a facut loc pe piata si a gasit simpatia unor mari branduri de prin tara, care doneaza spre reciclare, consumabilele de tip celuloza de care dispun. In ce consta ceea ce se numeste Copacul de hartie? Practic, functioneaza ca un manifest ecologist impotriva defrisarilor, a poluarii sau a altor actiuni nocive indreptate asupra mediului...cu aplicatii practice. Nu vorbim numai..vorbe...ci vorbim si actiuni. Iar cele din urma sunt cat se poate de salutare si nobile in esenta. Si asta e bine. De curand chiar, a fost si o intalnire publica(cu greu se poate numi o conferinta), unde rolul proiectului in sine a fost explicat pe indelete celor prezenti> ce facem, ce urmarim, ce beneficii aveti voi. Si uite ca la 4 luni de la lansare, initiatorii se pot mandri cu primele rezultate: din totalul de 153 de companii care doneaza hartie celor de la Copacul de Hartie, se pot planta 5.000 de puieti intr`o zona forestiera si cam 520 de copaci in Bucuresti. Un inceput cat se poate de bun pentru un proiect atat de ambitios.
Legaturile lui Cristi Stanciu cu proiectul in sine vin cam de acum 4 luni, de cand la statusul lui trona gratios Copacul de Hartie. La ora aia, credeam ca e vorba doar de o transformare de moment a Dj`ului, care si`a gasit vocatia in natura..dar o simpla intrebare mi`a distrus scenariul pe care il construisem cu migala pana atunci. Era vorba de un proiect, proiect in care continua si acum sa fie implicat, proiect pe care il monitorizeaza pas cu pas si la actiunile caruia participa in limita timpului disponibil(si stim cu totii ca timpul disponibil, in varianta Stanciu se poate dilata).
Deci, ramaneti cu ochii pe blog, sa aflati si altele despre Cristi Stanciu si despre cum merge treaba pe la ... copaceii din celuloza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.