Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

duminică, 19 august 2007

Gojira a luat FOC(sani`ul) pe sus!

Ce a facut Gojira in weekend`ul asta?Pai ce sa faca... He did his job! Adica..a facut cam ce face orice dj in weekend: si-a luat platanu` in geanta si a plecat prin tara, sa distreze minti. Si asta la numai o saptamana dupa ce i`a electrizat la maxim pe clubberii din Mamaia, la Virus Nights. Numai ca de data asta, Gojira nu a fost nici la mare, nici la munte, ci in Focsani, la un party in aer liber. Ce a facut aici? Si-a luat jucariile, s-a folosit de ele cum stie mai bine si s-a jucat cu creierile insetate dupa beaturi ale celor 500 de indivizi adunati in jurul pupitrului.
Agitatia, volumul la maxim si beaturile electrizante ale lui Gojira nu a lasat indiferent pe nici unul dintre cei care simteau ritmul pompand in vene la numai cateva minute dupa ce dj`ul a inceput sa mixeze. Si ce e si cel mai interesant, faptul ca Gojira nu a venit cu un set special pentru event, ci s-a pliat dupa preferintele publicului: "Nu am dj seturi speciale. Eu vin doar, pun muzica si distrez minti. Punct. ", spune dj`ul roman despre "tabieturile" muzicale care il definesc.
Si ca treaba sa fie treaba si mintile indivizilor aduse la orgasm prin muzica, Rosario Internullo a completat "tacamul" printr`un set caracteristic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.