Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 7 august 2007

Valuri de soare pe Kudos!

Traditia zice, face ..drege..ca in fiecare sambata, Mamaia sa fie the hot spot in the zone. Asta s`a intamplat si sambata trecuta, pe plaja dintre Ultima Playa si Kudos,cand Sunrise`ul a adus la mareeeee(cautare) creme de la creme intr`ale spinning`ului romanesc si din afara, de au luat piuitul(la propriu)tuturor celor care carcoteau pe la colturi. Patru scene(una open air si trei corturi) si 20 de nume cu greutate pentru clubberi au fost de ajuns sa ii bage in extaz pe toti cei care au intrat in spatiul delimitat de garduri si pazit cu dintii de jandarmi si cei de la paza privata. Sooo, cam asa au s`au prezentat dj`ii sambata, pe 4 august, pe scene si corturi, de nu mai stiati incotro sa te imparti:
Scena open-air: JEFF MILLS, YOUSEF, JOHN ASKEW, RAOUL RUSSU, SEBO, DREAMREC (visuals)
Scena Kristal: DANNY HOWELLS, ADRIAN EFTIMIE, CHRISS, KOZO, SKVJS KREW (visuals)
Scena Beatport presents M_nus Showcase: RICHIE HAWTIN, MAGDA, TROY PIERCE, HEARTTHROB live, PRASLEA, EL CEZERE, ALI DEMIREL (visuals)
Scena Back To Future: DJ SNEAK, BILL PATRICK, RARESH, ALI NASSER, SPIROS, VALI CHINCISAN (visuals)
Singura problema a fost muzica....care venea din toate partile si se amesteca in cel mai fabulos mod cu putinta in mintea celor ce au platit biletul si si`au primit stampila pe mana. Un prieten care a luat parte la eveniment mi se plangea undeva pe la 4 dimineata ca nu mai suporta zgomotul, atat de puternice erau beaturile si sound`ul atat de bine pus la punct. As si cita ce zicea el, dar mi-e ca incurajez consumul de droguri..asa ca nu o fac. Hai, fie...imi spunea ca atmosfera a fost mai mult decat incarcata(in sensul bun al cuvantului), iar un clubber inrait chiar putea pleca mai mult decat satisfacut de acolo. Pentru ca, nah..vorba aia...sa vezi adunati pe 4 scene ceva guru trance nu e ceva ce vezi in fiecare zi, numa` ca ajungi la un moment dat la saturatie(cu muzica venind din 4 parti distincte). Asa ca..daca nu consumai ceva(si nu ma refer la alcool), nu puteai sa rezisti pana dimineata in zgomotul de acolo. Nah, ma gandesc ca si cei de la Crima Organizata au avut motivele lor pentru care si`au trimis baietii pe teren. Pentru ca pe la 4 dimineata, vreo 5 ofiteri, imbracati in civil, scrutau orizontul si ii trageau de limba pe cei de la paza..ba de una, ba de alta. Daca toate au fost bune si frumoase cu dj`ii adunati acolo, o bila neagra tot ar fi pe undeva pentru organizatori, si asta pentru ca daca intrai in zona amenajata, nu prea mai aveai cum sa iesi, decat daca plateai biletul inca o data. Stampila de pe mana se pare ca era doar pentru controlul intern..asa ca, de voie, de nevoie, trebuia sa stai printre corturi pana dimineata..devreme..Darrr..succesul evenimentului nu poate fi contestat nici cu stanpila, nici fara!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.