Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 9 august 2007

Miscari in front la Viktor Nagual!


Al saselea creat si conceput de el, al saselea lansat pe piata printr`un event care sa rupa gura tuturor. Seria "Euphoric Elements" creata de Viktor Nagual al nostu se imbogateste cu inca un promo mix- "More than music". Seria de mixuri "Euforic Elements" a fost conceputa si creata, cum altfel decat din simpla pasiune pentru muzica, lucru evident in toate cele 5 editii de pana acum, precum si din dorinta de a promova in Romania un stil de muzica mai rarutz pe aici, tech trance.
Si tineti`va bine, ca mix`ul va fi lansat chiar in orasul pe care dj`ul/rj`ul il cunoaste cel mai bine...ORADEA! Nu mai aveti mult de asteptat, inca o saptamana si mix`ul la fi la urechile voastre...cand patru lorzi si toti patru...electronici isi vor aduna fortele intr`un show cu voltaj mare si elemente care mai de care mai euforice!!
Se intampla la Oradea, pe 18 august, intr`un club cu denumire in ton cu evenimentul- Clubul Lords, cand puterile electro ale lui Nagual vor fi inzecite de alti 9 dj din Oradea(Andrew Bee, Bob Fontana, Mat, Morris, Adrianho, Groovy, Coxxo ) si o D`jane din Constanta(Sea). Cum? Simplu!! Se vor aduna si vor pune muzica electronica la cale, mixand incontinuu timp de 12 ore, doar pentru cei prezenti in Club Lords, pe 18 august!!! Intrarea e libera, asa ca nu ai nici un motiv sa lipsesti de acolo!
Daca inca nu stii cine e Nagual, fie dai google pe net si in mod sigur gasesti referinte acolo, fie citesti inca 2 randuri, sa te scutesti de un efort(sic!): Viktor este the winner of several dj contesturi de prin tara, anul 2005 fiind anul in care a reusit sa se impuna in spinning pe piata autohtona. Este initiatorul proiectului "Freedom of music", proiect pe care il bibileste de ceva ani si despre care se poate spune ca a ajuns la maturitate. Pe Nagual il poti auzi si la SK Radio, la The Residency(de parca nu stiai!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.