Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 3 iunie 2009

Tu ce ai face pentru o geanta?

Nu ma pot abtine sa nu rad. Am primit ieri de la Adi Soare un link fabulos. In termeni de sablon discursiv, as putea spune ca "mi-a schimbat viata!". Sau cel putin, modul in care ranjeam eu la ea(viata) pana atunci. Si daca viata mea mi se parea haotica si deloc linistita, odata ce mi`am aruncat ochii pe ...povestile de viata online-zate ale duduilor, am rasuflat usurata si mi-am zis in sine: Inca nu le-am facut pe toate in viata, dar nici prea curand nu o sa imi postez viata intima pe un forum, in ideea de a primi o geanta pentru marturisirea mea.
Despre ce este vorba, mai exact. Anul treut, prin octombrie, a fost lansat un concurs pe www.garbo.ro.. Concursul se numea sugestiv: Premiile pentru cel mai prost amant, iar miza care se punea in joc era o...geanta. Practic, concurentele erau nevoite sa povesteasca o intamplare penibila din viata lor, care sa se incadreze la categoria:cel mai prost amant. S-au incumetat destule dudui, care si`au pus pe tapet onlinenizattoata viata lor sexuala. Ca sa te prinzi de faza, iti dau niste citate..revelatoare:
1.Cel mai prost amant este cel care nu a putut sa faca sex cu mine o luna pentru ca echipamentul sau fusese uzat. Am fost plecata vreo saptamana in delegatie si lenes din fire, s-a gandit sa si-o bage in aspirator si sa il porneasca. Stiu ca suna complet aiurea si ca mai rar astfel de dovezi de inteligenta, dar credeti-ma ca a trebuit eu sa suport consecintele.

2.Era un pic cam kinky tipul, adica nu prea cred ca s-ar vedea nominalizat la premiile astea. De fiecare data vroiam sa facem cate ceva nou. Am incercat, pentru el, sa facem sex in pozitii ciudate, gen eu stateam in maini. A vrut sa facem si in locuri publice si de fiecare data vroia sa fie cat mai putin retrase. O data am incercat intr-un gang si ne-am trezit inconjurati de cersetori. Si cel mai nasol obicei era ca ii placea sa termine in urechea mea. Cum naiba de l-am suportat? Iubirea e si oarba si proasta!

3. l-am agatat pe cel mai prost amant al meu la politie, cand asteptam amandoi sa luam dovezi pentru autoturismele avariate.
arata intr-un mod cu totul deosebit. inalt, atletic, parul perfect, vocea de mafiot....nici nu se putea mai bine de atat.
am ajuns la el, ne-am sarutat tot timpul in lift, pe scari, pe holul din fata usii...wow, si cum saruta!
si, dupa toate astea as fi trebuit sa urmeze si momentele magice din pat. doar ca mometele magice s-au sfarsit brusc cand am vazut cu tot ce avea domnul X in pantaloni era ceva de genul * 5 cm sculata*.
am inceput sa rad, m-am imbracat si am iesit repede din apartament. conducand pe drumul spre casa, nu-mi puteam sterge zambetul de pe fata, gandindu-ma ce fata a facut individul cand am plecat.
4. E prima data cand scriu pe un forum, cu toate ca am obiceiul sa intru sa citesc mesajele voastre! Nu am putut rezista insa unui asemenea subiect! Deci sa incepem cu inceputul: avem 19 ani, eram in al doilea an la facultate, virgina cand l-am cunoscut pe el, un Fat Frumos, care credeam ca ma va duce departe...Deci, ne vedeam de vreo 2 luni si m am decis ca este timpul, asa ca m am dus la el, extrem de "incalzita". Preludiul a fost incantator, si abia asteptam sa treca la act, cand deodata am simtit ceva extrem de cald intre fesa mea si canapea...si chestia e ca...s-a tot frecat timp de...cam 2 minute! Cred ca este inutil sa va povestesc, restul e istorie!!! Am auzit insa peste ani, ca ar fi spus unor prieteni comuni, ca am fost o nenorocita mintaindu-l ca sunt virgina! O faza ca asta te lasa fara comentarii!

Tu ce ai face pentru o geanta?
Raspuns de la Andra, cand a citit declaratiile: "amanti prosti nu am avut, iar gentile mi le cumpar singura" :)). Subscriu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.