Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 9 iunie 2009

To smoke?Not to smoke!This is the answer!


Am renuntat la fumat. Sau cel putin, asa imi place sa cred. Nu am urmat niciun sfat miraculos, nu am sunat nici la telverde. Pur si simplu, mi s-a pus pata pe tigari si la fel de repede cum m-am apucat de fumat, am si renuntat la ele. Din nou, sau cel putin asa cred. S-a intamplat ieri, cand tocmai ce ma pregateam sa imi aprind o tigara. Am scos`o dintre buze, m-am uitat la ea si mi-am zis:Frate, nu incape! Mi-e deja greata. Dupa care, intr`un exces de zel, mi`am scos si pachetul, m-am uitat dipretuitor la el, cel care ma hranise timp de doua zile, dupa care l-am aruncat. Bad juju!Bad!A fost un declick, probabil, pe care inca incerc sa il inteleg. Pentru ca tot mecanismul asta cu fumatu` e declansat si stopat, pe undeva, de situatii-extreme. Tot ce e intre se numeste obisnuinta.
Cu toate astea, imi vine acum sa imi dau pumni in cap, in timp ce sorb savuros dintr`un cico home made,pentru ca daca aveam tigari ACUM, mi le puteam aprinde si pune in ureche. Am auzit ca asa scapi de durerile din ureche. Sau am fost mintita?

Un comentariu:

  1. Felicitări pentru că ai renunţat la fumat ! M-am lăsat şi eu 6 zile de curând, cât am fost bolnav şi am zăcut :D acum că sunt bine bag ţigări ca MIG-ul. Bad, very bad boy.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.