Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

duminică, 28 septembrie 2008

Masculine touch


Cat de bine merge eleganta masculina cu senzualitatea? Perfect, as zice, chiar...perfect. Numai ca senzualitatea asta masculina e prost inteleasa cateodata, iar cei mai multi/cele mai multe pica in panta paganismului obscen, trecand cu usurinta de bariera frumusetii formelor, a conturului bine definit, al armoniei trasaturilor, al senzualitatiii gesturilor. Nimic obscen in asta. Nu oricine se bucura insa de senzualitate, pentru ca senzualitatea nu poate fi fabricata nici macar de cei mai profi operatori de imagine sau artisti foto. Senzualitatea e nativa si perfectibila, dar numai atunci cand o ai. Un corp frumos e senzual, la fel cum o simpla privire prinsa in gros plan iti poate da peste cap toate planurile.


Important e sa stii sa faci diferenta intre obscen si simpla analiza. Pune-i costum un om senzual , usor neslefuit..si ai tiparul perfect al barbatului dupa care suspina mai toate femeile.


Pune un tip cu un aspect ferchezuit in costum...si risti sa ai un kitsch inspre care aspira toate demoiselele fara minte. Unul poate starni reactii, pe cand celalalt lasa sa transpara ordinarul din el. Hai sa iti dau eu un exemplu de senzualitate interpretabila, in functie de hormonii don`soarelor. Uita`te la imaginile care vin odata cu materialul..si o sa iti dai seama imediat despre ce vorbesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.