Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

duminică, 2 mai 2010

Masina mea, valoarea mea. Sau cum sa-ti freci benzina inutil in Mamaia

Sa incepem cu eterna poveste a copiilor de bani gata care isi tarasc leneveala in masini de lux, pentru a "face in ciuda" muritorului de rand, ce roboteste 12 ore pe zi pe salarii de nimic. Au fost si de 1 Mai asta multi, mult prea multi pentru a fi numarati. S-au plimbat prin decapotate..albe, rosii, negre, mertane, bmw-uri, porche`uri si alte marci, care mai de care mai...exclusiviste. Prea putine de Constanta insa, ceea ce imi ridica anumite semne de intrebare. Au fost insa.."cacalau" din Galati si Braila, de parca se sparsese conducta cu...estici in buricele statiunii.
In mod evident, comportamentul era aceleasi pe care il stim cu totii, de prea multa vreme: mana pusa pe..portiera, cu degetele batand ritmul de electro minimal prost, pe care nu l-ar asculta nici dracu` in alte conditii. Accesoriile prezente:ceasurile care iti iau retina, ghiulurile si inelele de si mai prost gust decat muzica, okalarii supradimensionati cu rame albe, care mi-au mancat zilele de vreo cativa ani incoace. Sa nu uiam de cel mai important accesoriu..si anume duduia din dreapta. De fel tarancuta cizelata, duduia din dreapta epata prin..ati ghicit!!botic. Spoit in culori vesele, de primavara, boticul e deja trademark. Roz sau corai aprins, el sta mereu incordat si gata de primire. Unghiutele se asorteaza mereu cu boticul spoit, penbtru ca asta inteleg ele prin stil. Cat despre okalari, aceleasi enormitati de prost gust ca si ale masculilor din stanga.
Atitudinea?Tipic romaneasca:privirea sus, atintita inspre un punct invizibil. Din cand in cand, privirea se opreste asupra amaratilor din masini low cost sau middle class, care nu epateaza in niciun fel.Ingamfarea le iese prin toti porii. Probabil ca daca s-ar fi scremut mai mult, le-ar fi iesit din prin orificiul anal.
Ma uit la ei cu mila si ingaduinta, repetandu`mi obsesiv o intrebare: "De ce ai vrea sa vii cu o masina de 60.000 de euro in Mamaia, pentru a ramane blocat in trafic 2 ore, incercand sa ajungi dintr-un capat in altul al statiunii?Crezi ca asta inseamna a-ti etala valoarea si avutiile?" Inseamna ca trebuie sa fi un mare dobitoc.
PS:As putea sugera un Cannes, Coasta de Azur... daca tot sunteti "bazati".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.