Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 19 iulie 2007

Linie dreapta pentru House Parade!

L-am asteptat de anul trecut cu sufletul la gura. Daca nu tu in mod personal, cu siguranta prietenul tau innebunit dupa trance care ti`a vorbit incontinuu de eventul de la Timisoara in ultimele luni. Te-ai saturat atat de tare de ce ti`a zis, incat ai ajuns sa memorezi tot: Timisoara, 21 iulie, 13 caravane, line up de 10 internationali, Viktor Nagual de la SK RAdio printre cei autohtoni(ca vorba aia, suntem parteneri media la event). SI mai crezi ca nu ai fost manipulat..OO..si inca foarte subtil! Asa ai ajuns si tu sa numeri impreuna cu al tau trance`er zilele, orele, minutele si secundele pana cand o sa fii acolo..ca ..nah..te-a pus sa iei si bilet(stia el ca numai asa se poate intra acolo!).
GReul a trecut, la fel de repede ca si Electrees`ul de saptamana trecuta, asa ca ia`ti rucsacul, laptopul, camera, tigarile si invata imnul lui Marcel Woods, ca altfel trancerii or sa te bungheasca ca nu esti de`al lor!
Si daca il mai vezi si pe Nagual de la SK RAdio intr`unul din camioane, treat him the right way si zi`i ca esti a fdriend, not a foe!
Meet ya there! SK Radio

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.