Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 19 iulie 2007

Mihai Popoviciu shall set u free...electrees style!!


Agitatie mare pe la Iasi saptamana trecuta, cand a treia editie a Pomilor Electrici(Electrees) i-a bagat in priza pe toti cei adunati in Tabara Ciric, inclusiv pe cei de la SK Radio, parteneri media la event. Si cum agitatie fara electro nu se poate, line up`ul de Dj a fost si el pe masura agitatiei, dar si pe masura eforturilor pe care organizatorilor le-au suportat in pre- Electrees. A fost un Kowa, a fost un Mihai Popoviciu, a mai fost si un The Model..asta pe langa multi altii care si-au pus platanul sa se invarta pe cele doua scene din Tabara Ciric..doar-doar i`or electriza si mai tare pe electro`filii si drum`n`bass`istii din zona.
Asta au si facut, iar Mihai Popoviciu este unul dintre cei care afirma cu mana pe inima ca la Iasi, poate mai mult ca in alte parti, vin mai multi oameni intr-adevar pasionati de muzica si mai putin interesati de a-si umple pur si simplu timpul liber dintr-o dupa-amiaza si o noapte. Iar asta ii ajuta cum nu se poate mai bine pe cei care sunt chemati sa puna muzica la un event precum cel in cauza. De altfel, completeaza pentru Sk Radio Mihai Popoviciu, locatia se pare ca este foarte bine aleasa, in padure pe malul lacului, departe de civilizatia mult prea urbanizata si zgomotul ~poluarii~ fonice. Eventul l-a "agatat" pe Mihai de ceva vreme, pentru ca nu este prima oara cand acesta colaboreaza cu cei de la Urban Workz. Astfel, era si inevitabil sa gaseasca mai mult decat "comoda" si relaxanta atmosfera de aici, doar e de-al casei.
" De ce Electrees? pentru ca Iasiul are o atmosefera deosebita a lui, am multi prieteni acolo si intotdeauna ma simt excelent aici. E un festival unde orice stil de muzica electronica isi are locul, deci pot spune ca se pliaza destul de bine si pe genul meu", marturiseste Dj`ul roman.
Chiar daca micuti la ani, cei de la Electrees au reusit sa puna piciorul in prag in fatza celor cu "experienta de viata" si sa le dea peste nas nitel, in conditiile in care eventul lor reuseste sa se apropie din ce in ce mai mult, ca si organizare, de tipul celor din afara. Lacune exista, dar asta o recunoaste toata lumea, de la organizatori, pana la cei care pun muzica. Pronosticurile le sunt insa favorabile celor de la Urban, iar Mihai Popoviciu le da si el unda verde in materie de promoting events: "Comparativ cu ce se intampla afara sigur ca mai sunt unele lucruri de corectat si imbunatatit, dar important e ca festivalul evolueaza in bine de la an la an", spune acesta fara nici cea mai mica urma de regret sau partinire.
Experienta lui Mihai legata de Electrees goes waay back in the past, dar anul asta parca a fost mai “Insetat”, mai indragostit, mai glumet, mai eclectic si din nou mai “insetat” ca niciodata. I`a placut lumea, i`a placut lacatia si s-a simtit mai mult decat in largul lui.
De asta nici nu a venit cu tema facuta de acasa, pentru ca stia ca aici gaseste..altceva decat in alte locuri: pasiune si iar pasiune..si iar pasiune. Iar el...din asta e facut..pasiune pentru muzica, in primul rand. N-am pregatit nimic special, mi-am adus doar multa muzica, urmand sa vad la fata locului ce voi pune in functie de atmosfera si starea de spirit a oamenilor. Sincer sa fiu, a fost cum ma asteptam sa fie, adica lejer si relaxat, cum probabil ar trebui sa fie orice dj set de dimineata in zori, spune Popoviciu...care nici ca mai poate sa stea locului pana la urmatorul Electrees.
Pana una alta, pe Mihai il puteti auzi punand la platane la Liberty Parade, pe 28 iulie si pe 2 septembrie la Romanian Electronic Festival de la Brasov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.