Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 2 decembrie 2009

10 lucruri pe care le uram la un barbat

La cererea publicului, am zis ca postez si un scurt material despre "10 lucruri pe care o femeie le uraste la un barbat", pentru ca, tot potrivit publicului, materialul ar fi mai interesant pentru tagma masculina. Ma supun cererilor, asa ca mai jos gasiti si variantele de "turn offs" pentru femei. Mare atentie, ca am nevoie de ajutorul vostru la final,pentru confirmari sa infirmari!
1. Barbatul care vorbeste tare, indiferent daca se afla intr-un loc plin de lume sau in intimitate. Femeia nu vrea sa atraga atentia celor din jur prin tonalitatea masculului, ci mai degraba prin decolteul rochiei.
2. Barbatul nehotarat, care niciodata nu are nimic de zis, comentat, aprobat si cere mereu opinia celor din jur, implicit a femeii, pentru a putea lua o decizie.
3. Barbatul neingrijit, care nu face deosebirea intre 3 concepte de baza:ingrijit-metrosexual-efeminat. Plus ca de al doilea crede ca are treaba cu comunitatea gay. Ori el unu`, nu e.Comunitate, bineinteles.
4. Barbatul care nu`ti deschide usa la masina, nu`ti saruta mana, nu te ia protector de brat si mai rau, care nu stie cand, cum si in ce fel trebuie sa le faca pe toate astea.
5. Barbatul slobod la gura, care le spune prietenilor tot ceea ce i-a facut el femeii lui, omitand sa zica..cum ca..de fapt...i-a placut al naibii de tare sa fie subjugat de tocul ei cui.
6. Barbatul care nu a citit o carte interesanta in ultimul an si care considera ca Playboy, FHM su Hustler sunt suficiente pentru cultura lui generala. Totodata, barbatul care nu stie sa pretuiasca muzica de calitate.
7. Barbatul care nu stie cum sa se uite la o femeie si cum sa ii zambeasca atunci cand e nemachiata, pentru a-i face dimineata mai frumoasa
8. Barbatul care exagereaza cu privirile admirative la masa de alaturi, in timp ce tu ii vorbesti despre salvarea planetei sau discursul lui Geoana, de la ultima confruntare politica.
9. Barbatul care termina primul si te intreaba:"Da` cum, tu nu ai avut?"
10. Barbatul care te face "fa", "pisoias", "printesa" de fata cu zeci de persoane. Cunoscute.

3 comentarii:

  1. nr 2! the one i hate the most, of ce enervant. parca tu tre sa fii barbatu in relatie nu el.
    find ur balls man ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramona,

    Mi-a placut articolul tau, dar cred ca aici nu e vorba de cele 10 lucruri pe care femeile nu le apreciaza la un barbat ci chiar de 10 posibile tipologii masculine contemporane, dupa cum urmeaza:

    1. Badaranul (sau cu disabilitati auditive) Cred ca femeia de langa el "vrea sa atraga atentia prin decolteu" pentru ca un badaran ar putea sa aiba o femeie care vrea sa atraga atentia prin decolteu si nu prin feminitatea pe care o emana sau prin inteligenta in melanj cu frumusetea. Deci sacul si petecul.

    2. Ignorantul - pampalau: trece neobservat are un usor retard iar insotitoare "de zbor" este genul de femeie "trecuta", cu retard sever

    3.Trogloditul: tipul instalator al carei insotitoare face parte din categorii sociale de la marginea orasului.

    4.(Daca ar face tot ce spui tu acolo) = Barbatul excesiv de grijuliu cu tendinte libidinoase (genul "favoritul soacrei", mici, care este prea atent la gesturi ca sa mai umple timpul petrecut alaturi de femeia de langa el cu replici inteligente sau cu initiative surprinzatoare). Daca le face DOAR cand si sum trebuie(cu naturalete si dezincoltura) poate fi un gentelman.

    5.Brabatul frustrat - Puberul : Are o mitivatie pentru care face lucrul asta, femia despre care vorbeste este printre cele 3 din viata lui, el chiar traieste entuziasmul excesiv si simte nevoia sa impartaseasca cu altii. este scuzabil atat timp cat nu da nume . :)

    RăspundețiȘtergere
  3. 6. Ignorantul (dpdv cultural, socio-cultural): Dar daca pe lista ta de reviste mai adaugi GQ, esquire si Dilemateca este putin scuzabil, in ceea ce priveste muzica de calitate cum spui, nu e obligat sa aprecieze ceva ce toata lumea considera ca e muzica de calitate, muzica lui buna poate este cu totul alta, daca cea de langa el este "Printesa Ardealului" nu ar fi indicat ca muzica ei buna sa fie si a lui.

    7. Barbatul josnic: Daca se uita altfel dar nu cu apreciere, dragoste si respect la ea, dimineata este insensibil si josnic (in cazul in care in alte momente se uita altfel), iar ea o toanta, daca dupa prima dimineata mai este alaturi de el.

    8. Barbatul superficial (asta in cazul in care orice discutie inteligenta ai incerca sa abordezi el isi pastreaza atitudinea, pentru ca el poate vrea sa vorbeasca despre tine si tu o tii pe-a ta cum o sa salvezi planeta, si aici e cazul sa se ridice de la masa sa caute el alta... )

    9. Barbatul cu retard sever. (daca are langa el o femeie si nu o carpa e mare mirarea, in general el este "neputinciosul" fizic si intelectual al speciei, femeile din jurul lui sunt "carpele" rasei lor)

    10. Mitocanul. dar nu pentru ca o spune de fata cu zeci de persoane ci pentru ca o spune. Daca femia ce ii sta alaturi e deranjata doar de numarul persoanelor din public merita sa ii se spuna in fata unu stadion Fa, pentru ca sigur se va bucura ca e vedeta galeriei in ziua aia.

    Am numit precis genurile masculine descrise de tine, incercand sa asociez si tipologia feminina caracteristica masculului in cauza. Totul e strans legat, daca esti cu unul din cei 10, nu ai de ce sa te plangi, ca femeie, in general, daca ai fost, felicitari pentru experienta si pentru trezirea la realitate, daca doar ai auzit, merita o anliza pentru altele,

    Cu drag,

    Denis

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.