Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 4 decembrie 2009

Earnest Valentino va sustine 2 concerte in Romania !

Earnest Valentino, sosia oficiala a lui Michael Jackson a sosit azi in Romania! Artistul urmeaza sa sustina 2 concerte in urmatoarele zile: 4 decembrie- Cluj( Club Obsession) si 5 decembrie- Pitesti (Club Mamboo).
Proaspat intors dintr-un turneu in Moscova, Earnest Valentino este pregatit sa isi cunoasca fanii din Romania, de la care a primit zeci de mesaje pe pagina lui oficiala de pe myspace: http://www.myspace.com/earnestvalentino.
Artistul a recunoscut ca are emotii, pentru ca nu a mai fost niciodata in Romania. Earnest le promite fanilor ca nu ii va dezamagi, mentionand ca s-a pregatit intens pentru a suprinde publicul roman.
Earnest Valentino, sosia oficiala a lui Michael Jackson, va începe în forta concertele în România pe data de 4 decembrie, în Club Obsession din Cluj.
La o zi dupa evenimentul de la Cluj, petrecerea se muta la Pitesti, in club Mamboo, unde Earnest Valentino va concerta pe data de 5 decembrie:
„Noi, ca si organizatori, suntem convinsi ca Earnest va reusi sa impresioneze fanii din Romania ce vor fi prezenti la evenimentele de pe 4 si 5 decembrie. Poate chiar mai mult decat fanii din Moscova, care i-au scandat numele minute in sir. Ne bucuram ca am reusit sa il aducem pe Earnest in Romania si sa indeplinim, in acest fel, dorinta a sute de fani”, a declarat CLAUDIU MATEI, manager Rew Events.
Earnest Valentino, 43 de ani, este recunoscut la nivel international ca fiind sosia autentica a lui Michael Jackson. Nascut in Florida, intr-o familie de oameni modesti, Earnest Valentino si-a dedicat toata viata si-a dedicat o viata intreaga celui pe care avea sa il cunoasca la ani buni dupa ce incepuse sa ii copieze stilul in cele mai mici detalii. Talentul sau iesit din comun si asemanarea cu Michael Jackson ii aduc in 1997 un contract cu “Mistery”, casa de productie a megastarului Michael Jackson, devenind reprezentantul oficial al acesteia. In aceasta calitate, a participat la nenumarate gale, concerte, spectacole, fiind imaginea spoturilor de promovare ale turneurilor internationale ale lui Michael.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.