Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 8 decembrie 2009

Cum sa tragi o teapa de 1400 euro

In urma evenimentului ce s-a desfasurat sambata, 5 decembrie, la Pitesti, in Club MAMBOO, REW EVENTS atrage atentia asupra urmatoarelor lucruri:
1. Clubul MAMBOO, prin reprezentantul legal SERBAN TEODOR GABRIEL nu si-a achitat o parte din obligatiile financiare fata de REW EVENTS. Suma se ridica la 1400 de euro si include: serviciile prestate de REW EVENTS pentru evenimentul din seara de 5 decembrie, cat si transportul echipei REW EVENTS si a staffului EARNEST VALENTINO catre locatia evenimentului.
2. In conditiile in care Club Mamboo, prin reprezentantul legal SERBAN TEODOR GABRIEL nu va achita suma restanta in cel mai scurt interval de timp, REW EVENTS se vede nevoit sa actioneze in judecata reprezentantii legali ai Clubului Mamboo

Totodata, REW EVENTS avertizeaza posibilii colaboratori ai Club Mamboo asupra neseriozitatii reprezentantilor legali al clubului si le recomanda acestora sa evite incheierea de tranzactii sau parteneriate cu acest club.
Precizam faptul ca pe data de 5 decembrie, Club Mamboo Pitesti a gazduit concertul sosiei oficiale a lui Michael Jackson, Earnest Valentino. Evenimentul a fost mediatizat atat la nivel local, cat si la nivel national. In aceste conditii, consideram ca notorietatea evenimentului si mediatizarea ulterioara a acestuia sunt argumente puternice pentru a contesta decizia reprezentantilor Club MAMBOO de a nu onora obligatiile financiare pentru acest eveniment.

Un comentariu:

  1. din punctul meu de vedere situatia de mai sus nu e chiar o tzeapa .... este pur si simplu o facutra neachitata .... asta in cazul in care REW EVENTS a eliberat facutra pentru serviciile prestate. Iar aceste situatii se intalnesc la 99,99 % dintre firme din romania ....chiar si statul roman "a dat tzepe " asemanatoare.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.