Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 9 decembrie 2009

Zambeste cand citesti asta. Va fi o amintire frumoasa!

Ce ar fi omul fara amintiri?Probabil un vid care asteapta sa fie umplut de fiecare informatie noua care ii penetreaza membrana subtire. Suntem cumulul trairilor si sentimentelor noastre, care in mod ciudat pentru unii, nu se epuizeaza in momentul in care s-a consumat actiunea, ci dainuie in timp. Pana la urma, amintirile placute pot fi motivatia de care orice individ are nevoie pentru a da un reboot la sistem si pentru a o lua, odata in plus, pe calea cea corecta. Pentru ca o viata intreaga suntem in cautarea unei cai corecte, care sa rezoneze cu dorintele noastre.
Ei bine,amintirile sunt un facilitator bun, pentru a fi profund teoretica. Orice amintire placuta iti da aripi pentru a-ti atinge visul sau pentru a-l continua. Sunt motivatia cea mai la indemana, sunt reconfirmarea ta ca persoana si repozitionarea pe o axa sociala.
Gandeste`te, de cate ori nu ai adunat amintirile placute intr-un borcan, pe care l-ai sniffuit incontinuu, in momentele de colaps fizic si emotional? De ce ori nu te-ai surprins zambind cand ti-ai adus aminte de un prieten care ti-a facut dovada suprema a prieteniei lui, in mod stupid, in public?De cate ori nu ai ras cand toti au "complotat" impotriva ta pentru a-ti face ziua de nastere cea mai frumoasa din univers?
Amintirile sunt un analgezic bun. Si un energizant pe masura. Consumul lor fara moderatie insa te aduce in panta melancoliei. Ori noi nu vrem ca asta sa se intample cu tine, nu`i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.