Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 27 iulie 2007

Clubbin` to the max this weekend !!!

Daca nu stii ce sa faci weekendu` asta si ti se pare ca...damn..o sa te plictisesti ingrozitor, inseamna ca nu stii(inca) ce se intampla pe litoral sambata si duminica. S-au adunat toate eventurile tari la sfarsit de saptamana, de nu stii unde sa te mai imparti!!! Daca ai pierdut party`ul Pacha Ibiza in Clux XXI( party, la care poti sa te zbantui,de altfel, in fiecare joi ), cu Wally Lopez la Platane...las`..stai linistit..ca vine ziua de vineri(adeca azi) cand pe Optick il auzi mixand in Mamaia. Intra pe www.nights.ro si o sa vezi si unde, daca te roade curiozitatea. Daca spinning`ul lui Optick nu te satura, sambata, la Ultima Playa Dj Negru si Pagal pun muzica pentru mind&soul&sex&rock`n`roll. Seara, Dj Negru "scapa" de Pagal si ramane singur in fata tuturor(manca`l`ar mama pe el de simpatic) in none other than Gossip Club, unde il puteti auzi mixand in ce a mai ramas din vara asta. Seara, adica, mai spre dimineata, in Castel Summer Club il poti vedea si pe Carl Cox..asa ca inarmeaza`te sa fii...dezarmat si dezinhibat de beaturile lui(by the way, dragutul e de culoare..asta pentru amatoare:D). Ideea e ca omu` le are..si le are..de muzica vorbesc..la celelalte domenii, nu ma bag!
Daca Mamaia it`s not ur location, banuiesc ca ai aflat deja ca the hot spot, the G point in music va fi la Venus-Saturn, unde Libertatea(nu ziarul)isi da drumul pe strazile din statiuni. Camioane, lume multa, dj de clasa(creme de la creme)o sa iti electrizeze mintea pana a doua zi dimineata. ROBBIE RIVERA,ROSARIO INTERNULLO, BRIAN CROSS, DJ RAOUL RUSSU, DJ ALLEN, DJ OPTICK, DJ CRISTI STANCIU, sunt numai cateva dintre numele si apartinatorii mainilor pe care o sa le vezi pe platane pe 28 iulie. Asa ca, fugutza..ia o hotrarare si hotaraste`te unde te duci! Eu si gasca te asteptam la Liberty, dar sa nu indraznesti sa il lasi pe DJ NEGRU pe zi singur la ULTIMA PLAY! ca ne suparam! Peace!

Un comentariu:

  1. Daca gasca va asteapta la Liberty Parade eu va astept la sfarsit de August in SouthBeach, Miami - Florida. Nu mixeaza nimeni cunoscut, sau poate ca da, importanta e locatia :) Peace!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.