Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

duminică, 22 iulie 2007

Hora la Timisoara!

Nu, nu este vorba despre o hora in adevaratul sens al cuvantului, ci de Kamelia, unul dintre participantii la concursul MEGASTAR de pe Prima, care la ora asta(20.00, duminica, 22 iulie)performs in Timisoara, intr`un featuring(daca se poate spune asa ceva) cu Horea Crisovan.
Despre Kamelia nu stiu cat de multe ati vazut sau ati auzit, important este ca vocea ei e inregistrata pe anthemul de anul trecut al SK RADIO si incepe, incetul cu incetul ...sa se impuna pe piata. Voce are, iar asta e principalul lucru care conteaza. Colaborarea ei cu Horea Crisovan(unul dintre cei prezenti de altfel, si la HOUSE PARADE 2007)nu este de ieri, de azi. George Hora, cel care se ocupa de Kamelia, a pus ochii si urechile pe el de ceva vreme si spune foarte hotarat ca din colaborarea asta nu are cum sa iasa nimic gresit. Horea e implicat in foarte multe proiecte si a mai colaborat cu el, atat live, cat si in studio, la inregistrari.
Asa ca, voi, cei care treceti prin zona Piata Unirii din Timisoara si auziti cam vreo 12 coveruri dupa famous musical labels, stop by and listen! Concertul va fi live, vocal and chitara, asa ca se anunta o seara cat se poate de autentica, ce nu trebuie ratata! Stay tuned daca vreti sa stiti cum a iesit eventul!

Un comentariu:

  1. este adevarat ca , Kamelia are o voce unica pe care nimeni nu o poate imita.Eu sunt din bacau si nu pot veni la toate conceretele ei ca sa ii cer un autograf si so intreb pe ce data sa nascut pt. ca sunt f. curioasa asa ca va rog sami scrieti pe adresa :andreea_kamelia14 , daca stiti pe ce data sa nascut sau macar zodia.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.