Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

marți, 11 decembrie 2007

Beating ur port with Mihai Popoviciu @ Cta

Pentru cei care nu au auzit de el...sa dea un google sa ii gaseasca numele. De data asta, imi structurez publicul si il fac de nisa. Vorbesc de voi, clubberilor, care o ardeti bizar in fiecare sambata sau la orice event mai tare. Mutati`va resedinta in PLAy, joi , pentru ca acolo o sa fie the hotspot al noptii.. De pe la 2 asa, sa va strangeti cu totii si sa ridicati manutzele pe beaturile lui Popoviciu. Am avut o maaareee supriza sa aud ca vine in Constanta(vedeti ca o stiti de la mine..exclusive for u!)...Asa ca am facut ochii mari atunci cand mi-a zis Mihai ca o sa ajunga pe aici si un zambet din ala machiavelic mi-a aparut in coltul gurii. Si stiti de ce? Pentru ca in Constanta chiar nu a mai fost un event cu nume mari de multa vreme(nu vorbesc de serile Virus aici).Iar pe Popoviciu l-am auzit punand la Liberty. Cunoscatorii stiu cum se aude, cum se simte, cum arata un Popoviciu label..pentru ca omu` are deja his own style, pe care si l`a branduit. Degeaba iti zic de el atatea..nu are rost sa iti mai zic de colaborarile cu Germania, de faptul ca a fost prin afara la giguri si ca este foarte bine cotat ca dj...Trebuie sa te convingi tu ca e tare...iar singurul mod in care poti sa o faci e sa vii la PLAY, joia asta!!O sa ma vezi si pe mine acolo..posibil..si se poate ca in curand sa vezi un interviu pe blog cu Popoviciu...si pe beatfactor. Asa ca dig in, thrill& enjoy joia asta!! Si....psstt...vezi ca din ianuarie, Play ti`o coace iar..nu dau nume...iti zic doar ca ... A fost odata! Hai, va pup!

Un comentariu:

  1. Bun blogul,buna si treba pe care o faci un fel de party agenda pentru un oras care nu are un nightlife,un clubbing culture si mai ales oameni pentru asa ceva.Eu nu mai stau sa comentez ceea ce se intampla in oras pentru ca nu am ce.
    Nu ma intelege gresit faci o treaba ff buna imi place,asta am vrut sa fac si eu dar la noi e scena goala si sala prafuita,asa ca ... gandeste-te la tine si treci la un alt nivel, move on to a better place care merita treba pe care o faci.
    Sa revin.. acea seara din Play... oooo da! clubul a fost GOL toata noaptea doar cativa ametiti pe ici pe colo am fost eu si Lexicon care am mixat pana la 3,atunci cand a venit Mihai pe care-l respect foarte mult(indraznesc sa spun ca as avea si eu oarece habar de muzica electronica de aceeea).A fost un moment de-a dreptul jenant! M-am simtit oribil.Nu era absolut nimeni in club (sa nu mai vorbesc de promovare ... 0).Totusi ..si-a pus muzica,si-a respectat angajamentul ca un adevarat profesionist.Acum draga Ramona sa te fi pus in locul lui si apoi sa-mi zici ce parere ti-a creat aceata deplasere la Constanta.
    Aceeasi situatie jenanta a fost si in martie 2007 la club El Comandante unde Dj Vania la fel, a mixat cu un public de 20 de ascultatori.Oricum ma bucur ca atunci am avut ocazia sa-l cunosc si sa schimb 2,3,9 vorbe cu el :)).
    Din pacate Constanta traieste prin cele 3 luni ''caldute'' doar atat.Mi-e greu s-o spun dar asa e.
    Gandeste-te la drumul tau si ca acest oras este doar o etapa spre consacrarea ta profesioinala.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.