Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 16 septembrie 2009

Bata`i focu` pe bracinarii cu elastic!

"Blestemat fie cel care a inventat blugii elastici!" In caz ca va intrebati, e replica ce m-a facut celebra. Nu mai celebra decat Alina Plugaru insa. Nu as putea sa egalez un asemenea talent niciodata. Eu ma rezum la lucruri minore si insignifiante pentru ea, cum ar fi sa imi ridic(nu sa imi cobor) pantalonii. CAre ai dracului pantaloni, si-au gasiti si ziua sa alunece de pe trumupu`mi:ziua in care m-am hotarat sa bag o camasa in ei. Asa ca de acasa, pana la munca si prin 2 mijloace de transport in comun, singura mea grija (in afara de a schimba trackurile pe mp3 player) a fost sa imi ordonez tinuta si sa ma gandesc: Ce bine ar fi fost daca as fi avut bretele! Si cum fericirea mea atent ascunsa nu era suficienta, a trebuit sa imi impartasesc experienta cu toti vecinii mei de mess si colegii de munca. Colegii de munca au ezitat sa comenteze, insa greul l-am dus pe online, unde replicile au inceput sa vina de la ora 9.00. Ce fel de replici nu va mai zic. Nici una rusinoasa. Dar toate generatoare de isterii de ras. Si ce isterii! de nu se mai oprea Tiberiu din atata ras. Am reusit sa il calmez abia dupa ce m-a incondeiat la gazeta, cu penelul virtual. Cel al reporterului, evident. Si calmat e impropriu spus, pentru ca isteriile au revenit in momentul inc are stimabilul incerca sa isi si imagineze cum trageam eu stangace de blugii elastici.
Dar Tiberiu nu a fost singurul. Replicile au venit in cascade, iar injuraturile in combinatii de doua luate cate doua. Nu as pute sa le reproduc aici, din nefericire pentru deliciul vostru.
Care va sa zica, ziua de azi a inceput bine. La fel de bine ca ziua de luni, cand am inganat din cap la spusele unei necunoscute ce parea sa ma stie. Inganarea a durat 30 de minute. Prostia mea, mai mult.

3 comentarii:

  1. Draga mea, sunt convins ca erai sexy ca o actrita intr-o comedie romantica. Pacat ca nu te-a filmat cineva. Cand te mai imbraci asa, te rog sa ma anunti din timp sa vin sa tragem niste cadre :) . Merg la pastila de umor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragul meu drag, promit ca voi face o informare de presa, in prealabil, sa vina altii sa iti ia exclusivitatea:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubirea mea, cred ca deja ma simt tradat de bracinarii elastici, asa ca ma retrag in glorie cat inca pastrez vie amintirea lor... cazuti si pe tine tragand cu furie de ei :) .

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.