Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 24 aprilie 2009

Am gusturi bune...la barbati!

Zic barbatii. Nu eu. Lucru ce ma mira, pentru ca atunci cand cineva pretinde ca e dovada vie a bunului tau gust, incepi sa te indoiesti putin de siguranta si modestia lui masculina. Dar nu asta e problema. Nici situatia. Ci modul in care se face selectia barbatilor si cine face aprecierea barbatilor. Aici, Seron are un rol decisiv..de fiecare data. El si Cris, care isi dau cu parerea cand aduc in casa noastra maresi sociala un...barbat. Ei si Sarmizia, care face asta de la distanta de acum. Reactiile sunt tipice: Hai, maaah...ala???? Ce dracu e in mintea ta? Alaaa, mahh? sau...tacere...sau incurajari decisive, depinde de caz si de persoana. Sarmi ma cunoaste cel mai bine..asa ca de fiecare data cand ma entuziasmez, imi raspunde calm: Bine, pisoi. Vreau doar sa fii fericita, iubita! si ma potoleste imediat din intrebat si sondat.
Mishu ma stie bine si a ajuns deja sa imi cunoasca damblalele: face diferenta cand e vorba de ambitii personale, cand e vorba de indragosteala, cand e vorba de atractie si pasiune carnala. Numai ca am inceput sa rad azi..cand purtam o discutie pe tema idolatriei BSB. (la dracu`, doar i`a prins si el!). Si il intreb daca isi mai aduce aminte de BSB. La care, din partea celalalta, raspunsul vine prompt: KEVIN!ZIc in gandul meu...omul o fi fost fan.De gay nu e gay, ca e cu Cris. Cu juma` de taste, intreb: A fost pasiunea vietii tale? RAspunde..razand..cu toate tastele acasa:NU, BOU. Pot sa jur ca el e alegerea ta!!Striiiiiikkkke! Am zanganit din toate incheieturile si am inceput sa ma intreb daca am deja un stil de barbat care ma da pe spate. In general, le combin: masculinitatea cu sensibilitatea, blond cu brunet, masivitate cu fragilitate. Constantele raman negrii(right on!), stilul, eleganta si inteligenta. Insa chiar si asa, din tot amalgamul asta, nu ma asteptam ca cineva sa puna degetul exact pe stilul meu.
Pe undeva, Mishu are dreptate, pentru ca nu ma vad cu un barbat insipid si incolor, care sa nu starneasca reactii. Mie imi place sa starnesc reactii, asa ca e evident ca cel de langa mine sa smulga zambete sau capete intoarse la masa, pe strada, in club. Si daca asta inseamna gusturi bune..atunci..DA, le AM!

2 comentarii:

  1. Intr-o zi poate te hotarasti cum ma cheama... hehe! Probabil ma cheama cum ma vezi tu in secunda aia, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place extrem de mult descrierea ta, esti atat de "Capricorn"! :) Si ai si gasit cuvintele potrivite ca sa-ti conturezi firea intr-un mod atat de natural, ca parca ma regasesc pe mine. Minunat!

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.