Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

miercuri, 29 aprilie 2009

Min. Turismului arunca 2.400.000 euro pe fereastra

Ma enervez brusc cand citesc orice legat de Turism si Udrea. Asa ca...potrivit traditiei si obisnuintei, m-am enervat si in dimineata asta, in timp ce rasfoiam editiile online ale ziarelor. De ce? Din simplul fapt ca am gasit un material legat de..ati ghicit!!Elena Udrea si Ministerul Turismului. Asta dupa ce am vazut blestematia de spot(in faza inca incipienta, de teaser) si am citit cam cat scoate Min turismului din buzunar pentru a promova spotul: 2 milioane de euro, pentru promovare la 2 posturi internationale(nu se precizeaza care, in schimb..probabil ramane totul la alegere..nu a noastra..ci a posturilor, oricare ar fi ele) si..tineti`va bine!!400.000 de euro pentru conceperea si producerea spotului, cost suportat de data aceasta de BRD.
Pai, fratilor..ce mama dracului de spot turistic faceti voi de 400.000 de euro si cum mama dracului au castigat licitatia fericitii inca anonimi?(daca a fost licitatie publica, bineinteles)Ma rog sa lucrati cu firme din afara..si de asta sa fie scorul asta per productie de 30 secunde, ca altfel..mi`e teama ca o mare parte din banii astia vor intra in buzunarul cuiva..si nu al contribuabilului. Pentru ca..sa fim seriosi, la cat de bine stim noi sa ne vindem tara, am putea sa o promovam si prin pliante si fluturasi..macar asa am iesi mai bine la pret!

Un comentariu:

  1. mie imi place de ei ca au inceput sa faca magarii pe fatza acum...eu mereu ma gandesc ca daca eram in locul lor faceam la fel...mai ales acum pe praful asta

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.