Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

vineri, 24 aprilie 2009

So..90s!

Si ca mai devreme vorbeam de moda anilor `80, ar fi inuman si inechitabil sa nu vorbesc despre anii `90, anii copilariei mele. Ani in care nu numai ca nu simteam grija a nimic..dar nici macar nu imi pasa:aveam rolele mele, il aveam pe George, care ma lua peste tot si imi interzicea cu desavarsire sa ma cuplez cu prietenii lui. Anii `90 au fost anii fericirii mele, ani in care BSB, `N Sync, No Mercy, Westlife, Genius, Animal X si repetitiile in oglinda imi ocupau cam 80% din zi. In rest, ma fofilam in rochia mea mulata si cataligele care imi rupeau picioarele..prin oras, zambind frumos si etalandu`mi picioarele..pe atunci ceva mai suple, de la mersul pe role.
Mai mult, cred ca ma uitam cu individie si la pieptul Mihaelei, colega de banca...care parca spargea bluza ei verde, in timp ce al meu isi facea aparitia abia simtit prin bluza impletita de mama.
Cred ca tot atunci incepusem sa dezvolt atractia pentru media, atractie care insa nu s-a concretizat decat undeva pe la finalul clasei a 12-a, cand profesoara de meditatii engleza..a refuzat sa imi mai dea meditatii, motivand ca :" Mai, fetita! Ce dracu vrei tu sa faci la litere? Ti`am citit eseurile, de ce nu dai la Jurnalism?".
Pe atunci, totul se rezolva daca ii vedeam pe BSB la tv, ca Internetul il foloseam doar in varianta Mirc.Citeam tot ce aparea si devoram toate revistele..doar`doar sa citesc ce ii place lui AJ, daca e combinat, ce mananca, ce zodie e..s.a.m.d. Little did i know ca ani mai tarziu urma sa se micsorez distanta dintre EI(showbiz) si mine, prin meseria pe care o alegeam. Nu pot spune ca inca ii mai astept(!!??!!...), dar important e ca acum faptul ca ii vad pe ei la TV nu mai rezolva nimic. O sedinta la psiholog, in schimb..cred ca ar avea alte efecte!:))

4 comentarii:

  1. citind articolul ma pus din nou pe ganduri pentru facultatea la care sa merg.de doi ani oscilez intre jurnalism si design,iar anul trecut a fost unul al indeciziilor si inca va mai fi.la jurnalism satisfactiile financiare mi se par nesatisfacatoare si de asta mi-e frica cel mai mult.din cate vad esti in domeniu,ce spui despre asta?

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm..e discutabil. intr`adevar, cel putin in faza initiala, jurnalismul nu poate sa iti ofere sume imense ca rasplata. Depinde acum si de post: un producator tv castiga binisor, un crainic tv(daca devine brand) castiga si mai bine, in timp ce un reporter castiga destul de prost. Depinde de tv/ziar/radio. Cu timpul insa, poti ajunge sa castigi foarte bine din jurnalism, combinand jobul stabil cu partea de colaborari.Cat despre design, am avut si eu pasiunea asta..inca o am, dar am lasat`o pe plan secund. ITi trebuie ceva sustinere materiala , ceva noroc..si ceva mai mult talent. Ori eu, pe parte de desing..talentul nu il am atat de nuantat. Daca mai ai intrebari, iti stau la dispozitie. Oricum, nu te grabi, mai ai timp inca sa te hotarasti.

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuie oricum multa munca fie ca ai talent mai mult sau mai putin.mie deja m-i se pare ca timpul trece mult prea repede,cred ca e devina si ritmul alarmant de zi cu zi.Multumesc pentru sfaturi!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ai pentru ce! te mai astept pe aici;)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.