Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 30 aprilie 2009

Khaki is the new basic white?

Cei de la GAP anunta lansarea unei noi piese vestimentare de rezistenta si..anduranta, pe 16 iunie: o geaca de motor khaki, sub 100 de dolari..ce poarta semnatura ALEXANDER WANG.
Mai exact, este vorba despre un proiect anual, pe numele lui CFDA, care pana anul acesta a fost repartizat finalistitilor de la VOGUE FASHION FUND, cum ar fi Phillip Lim, Band of Outsiders, Threeasfour, Philip Crangi, Rodarte, Doo.Ri Thakoon, toti implicatii in campanii si provocari GAP, cum ar fi reinterpretarea tricoului alb..bazic.
Numai ca din 2009, perspectiva s-a schimbat, reprezentantii GAP anuntand ca pe partea de CFDA vor colabora cu ALEXANDER WANG,care a dat culoare colectiei GAP. Mai exact, el nu numai ca a transformat albul in kaki, dar a si a creat o geaca de motor care va taia rasuflarea tuturor. Un chilipir..sub 100 de dolari, spun reprezentantii GAP.

Un comentariu:

  1. da, pun pariu ca nu vor aduce la noi piesle alea, desi s-a deschis si la noi magainz GAP...mor de ciuda :((( hainutele alea 2 kaki sunt superbe :(

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.