Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

duminică, 24 mai 2009

Do you fancy Vitas Bumac?Ia liubliu Vitas.

Vitas Bumac este rus. Unul din sutele, miile de rusi care au dus cultura ruseasca mai departe in lumea democratiei si a abjectului desfrau, sporindu`i valoarea cu fiecare nota. CA si Dima Bilan, este un personaj atins de occidentalism, dar care pastreaza nationalismul in cotele lui cele mai inalte. Spre deosebire de Bilan, insa, occidentalizarea nu este foarte vizibila,capitolul imagine si creatie purtand inca amprenta Mama Rusia.
CE mi-a atras atentia la Bumac este vocea, care este foarte cizelata, dar in acelasi timp, lejer obtinuta. Adica nu se observa fortarea in atingerea unor note foarte inalte. Melodiile marca Bumac sunt foarte grele, duc aproape inspre un public de nisa, dar cei care stiu sa aprecieze calitatea, le vor savura pe deplin.
Daca va suna cunoscut numele, Vitas BUmac a reprezentat Russia la Eurovisionul din 2006, daca nu ma insel, cu Opera2. Fabuloasa melodie, cu o imbinare de stiluri isteric de armonioasa.
Voce fabuloasa, linie melodica fantastica(pentru cei care gusta genul, iar videoclipurile facute in stilul dilemlor rusesti, abstracte(Tarkovski style). Propun sa va dezbracati de hainele comunismului inainte sa ascultati piesa. O sa vedeti de ce.

Iar aici ai o varianta de melodie soft, mai calma:

PS: Pentru Alexa

Un comentariu:

  1. cu doua adnotari.
    1. Bumac este aproximativ transcrierea in caractere slavone a numelui / a ceea ce se pronunta "Vitas".
    2. Am avut sinistra senzatie ca piesa castigatoare a Eurovisionului de anul acesta "I'm in love with a fairytale", este copia fidela a "Opera 2", cu modificarea ca, acele note foarte inalte, "marca Vitas", in piesa norvegianului sunt rezultatul viorii, ca pe papusel nu il tinea gatul.

    Atat.
    Si multumesc.
    Cred ca ti-e dor de mine, daca imi faci dedicatii pe blog.
    ;)

    Cu drag,
    A.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.