Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

joi, 7 mai 2009

Unde nu ai, pune cu toptanu`!

Mi-am facut un obicei prost, dar prost, in a monitoriza toate emisiunile, in toate formatele posibile de la tv. Azi am ajuns la CIREASA DE PE TORT, de pe Prima TV. Emisiunea in sine nu e rea sau mai bine zis, intentia de emisiune si mesaj nu sunt rele. Insa ce ma deprima cel mai tare..de fapt, reformulez, ca imi mananca nervii cel mai tare la emisiunea asta fabuloasa sunt duduile disperate de afirmare. Exact acele dudui care tin sa faca orice, cu oricine, poate poate or ajunge si ele o Adelina Elisei.
Azi ma uitam la fabulosul (sesizati ghilimelele) si binecunoscutul(la dracu`, iar le`am pus) fotomodel MARIA POPA. Va intrebati cine naiba e Maria Popa? REcunosc ca si eu m-am intrebat acelasi lucru cand am vazut ca e unul dintre guests la emisiunea minunata. Maria Popa este un fotomodel-profesor sau un profesor (de matematica, atentie, da?)-fotomodel. Inca nu s-a hotarat..si nici nu cred ca o sa o faca prea curand, din cate se pare. De fapt, cred ca nici ea nu stie ce e.Dar incearca cu disperare sa afle. Bun, sa nu o blamam pe fata ca a apucat`o regasirea la 22 de ani, pentru ca este normal.
Aceasta faimoasa MARIA POPA(de care nimeni nu a auzit..sau , cel putin, nimeni notabil) a incercat sa gateasca. Nu i`a iesit nici asta. Mai degraba i-as fi dat puncte la delicatetea cu care isi etala tzatzele si cracii in fata saracului operator, fortat sa dea din camera afirmativ de cate ori intreba ea..senzual si bolduit: Nu`i asa ca sunt frumoasa?
Bun, revenind la ce spuneam inainte, Maria a luat`o pe Oana (fosta competitoare la INELUL CU DIAMANT, pe Euforia..colege de breasla, deh!) si au incercat ele sa incropeasca ceva. Nu asta e problema sau esenta discutiei. Pentru ca esenta discutiei consta in evidentierea unei ipocrizii si inculturi crase la doamna care se crede printesa..cand de fapt, nici macar nu stie cu ce se mananca politetea si delicatetea. Timp de minute bune, am borat cu nesat fiecare cuvant gratios pe care duduia il scotea pe gura, in incercarea de a-si dovedi nobletea: de notat este ca in incercarea disperata de a demonstra tuturor ca..de fapt, ea nu este un SIMPLU fotomodel, MARIA POPA o dadea pe probleme de matematica si de logica, pentru a arata tuturor ca parintii nu au pompat degeaba bani in ea la facultate. Singura problema e ca singurul lucru pe care a reusit sa il faca a fost sa ii determine pe invitati sa se simta groaznic de prost intre atatea erori matematice si 10 mere impartite la 11 copii.
Trecand peste acest mic-mare impediment, vedeta de carton a incercat sa isi demonstreze eruditia, spunand ca a ramas mai mult decat impresionata de ROMANTELE lui Ion Minulescu. A..bon, daca e Minulescu, atunci sa fie cu noroc..inseamna ca suntem destepti! Problema e ca nu si le aducea aminte, nici ca tematica, nici ca rima.
Nu`i bai, zic si trec cu vederea peste aceste impedimente minore, pana cand dudia demonsteaza odata in plus, superioritatea fabulata si incearca sa se dea in discutii pe car enu le stapaneste. Simpliste, de altfel. Intrebarea care se impune nu este ce cauta ea acolo, pentru ca e inutil pentru cineva din media sa intrebe asta(ajungem la rating). Intrebarea mea este de ce duduile astea nu au bunul simt sa ne scuteasca de falsele impresii de popularitate pe care le au si de fitele adiacente(pe car eoricine le are, in mai mare sau mai mica masura, dar nu exagerat).
Si mai mult decat atat, cat de penibils a fii sa nu recunosti ca esti penibil cand pledezi intr`un fals intelectual? Un sfat pentru domnisoara: haideti sa ne simtim bine in pielea noastra frumoasa(sau nu), desteapta(sau nu), nobila(sau nu) si sa nu ne incarcam inutil imaginea cu aur rosu, care nu face decat sa aduca un plus de ...minus imaginii. De ce sa incercam cu disperare ca le avem pe toate?Nimeni nu e perfect, cu atat mai mult cu cat e o bula de sapun care se sparge la primul repros anti`perfectiune.

Un comentariu:

  1. tot la Cireasa de pe tort era o pitzi intr-un supermarket la raionul de carne . La un moment dat exclama : Vaaaaiiiii , are ficateti de pui , eu vroiam de pasare , dragaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.