Un blog de zi cu zi, fara corset sau operatii estetice. Atentie, respira natural!

duminică, 31 mai 2009

Despre imn turistic, criza si parodie cu Gojira. We`re happyfishing!

I-ai auzit luand peste picior imnul turistic al Romaniei, i`ai vazut la tv, in talkshowuri unde si`au aparat punctul de vedere. Mai mult, ii pipai in fiecare zi pe happyfish.ro, locul lor de "bastina" pamfletara.


Sunt 4 si insista sa le spui pe numele mic, ca asa e intre prieteni. Ducu, Dragos, Patrick si Gojira se numesc. Ei sunt o parte din ceea ce inseamna echipa Happyfish si ei sunt cei care iti poarta zambetele in fiecare zi.
I`am scos pe baietii de la Happyfish (sau mai bine zis pe Gojira=The Benny Healers, unul din tatucii ironiei) din online, acolo unde fabrica materiale de o ironie savuroasa si i`am pus la coltul cu intrebari.

Ce a iesit? Un schimb de replici cel putin interesant(unii il considera dement)si aleatoriu intre mine si Gojira.

1. R: Sunteti de o dementa iesita din comun. E contagioasa dementa in echipa Happy Fish?
G: . Nu stiu exact cat este dementa sau franchete... Dar da, simt si eu in unele clipe ca suntem absolut cretini. Probabil asta e motorul...

2. R: Ati avut The end of choice, ati dat`o pe Tarom acum, in subtilitati fine. Nu va e teama publicul se poate sa nu se prinda de subtilitatile astea?
G: Ar insemna sa ne subestimam publicul, deci clar nu... Si-ti garantez ca online-ul romanesc este unul chiar foarte destept!

3. R: Pe cand o parodie despre vedetele de carton?
G: Avem deja miniseria "Panarama in spatiu" in care Pamantul a fost distrus si toate vedetele de mucava s-au imbarcat pe Bamboo, care s-a transformat in robot si umbla prin cosmos... Restul pe aici

4. R: Ce vinde cel mai bine in Romania:politica, show`bizul sau sexul?Si tot din categoria asta, pe unde se claseaza inteligenta in tot acest top: genunchiul broastei sau coada vacii?
G: Pai astea 3 eu stiam ca-s sinonime ! Inteligenta este destul de importanta cata vreme este indeajuns de intelgent sa faci chestii cu sex, show-biz sau politica.

5. R: Cum sunt sedintele voastre de brainstorming pentru parodii? Sunt brainstorming sau..brainstorshing? Cine e capul rautatilor?
G: Capii sunt mai multi... Asta e unul din lucrurile misto de la noi, ca oricine poa sa vina cu o idee, care intra la puricat dupa. Iti inchipui ca la sedinte radem cu lacrimi fara oprire, chiar si cand avem lucruri serioase de facut (din fericire d-astea n-au prea fost in ultima vreme).

6. R: Daca ati fi pusi sa va cereti scuze public pentru una dintre parodii, care ar fi pasul urmator?
G: Suicidul !!!
(n.r.:ei, hai, nu luati lama inca!)

7. R: De cine nu v-ati atinge, sub nicio forma, in parodiile voastre?
G: Probabil de mamele noastre, dar nici pe ele nu le vad prea bine....
(n.r.: pe aceasta cale, online`nizata le anuntam pe mamele lui Gorija, Ducu, Dragos si Patrick sa se lepede in urmatoarele luni de orice mijloc de informare. Garantam ca e spre binele lor!)

8. R: Echipa Happyfish, desemnata sa se ocupe de producerea spotuluui turistic al Romaniei. Zi`mi cum il vezi si cat ai cere pe el.
G: Nu efectuam productii SF... Incercati mai sus pe stanga la poarta verde !!!
(n.r.:acolo sta Moga??)
9. R: Ati facut o parodie dupa imnul turistic al Romaniei. Va tine sa faceti o anti`campanie?
G: Nu, pt ca ne-am "peesha"(licenta poetica, de aia!:) impotriva vantului doar de dragu` de-a ne pune contra! Parodia a fost un statement pe care nu vreau sa-l explic acum.

10. R: Care este sarea si piperul parodiilor HappyFish?
G: Nu stiu, nu-s din Bucuresti !

11. R: Conceptul HappyFish il stim. Partea de online galopeaza sa ajunga din urma celelalte media. Plus ca e cea mai sigura pe timp de criza. DAr, totus, nu va bate gandul sa va mutati cu purcel si catel pe TV sau sa lucrati in colaborare cu tv`uri?
G: Am fost luati la ochi de mai multe televiziuni autohtone si chiar de unele de pe afara... Momentan suntem focalizati pe ce vrem sa facem la happyfish si vedem ce-o sa se intample

Dupa care am ras.

Un comentariu:

  1. Hi! I'm the 1st here. I love fishing too. Please put a translator widget, so I can read all your article :)

    RăspundețiȘtergere

Comentezi?Tare, sa te auda toata lumea:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.